XS
SM
MD
LG
14.02.2010 Ž.Radivojević

Karate: Batajničani nagradili šapione

Na prigodnoj svečanosti organizovanoj u klubskim prostorijama, Karate klub Unsu iz Batajnice nagradio je svoje najuspešnije takmičare u 2009. godini.
-  Protekla godina bila nam je najuspešnija - rekao je trener Dragan Vesković - Samo na državnim prvenstvima osvojili smo 21 medalju, a odličja osvojili smo i na izuzetno jakim medjunarodnim turnirima.

Kao „plod dobre organizacije i još boljeg rada“ i u 2010. godini nastavljeno je sa osvajanjem medalja. Kako je istakao trener Dimitrije Vesković, od početka godine kolekcija medalja je bogatija za 18 najsjajnijih odličja, a „kao šlag na tortu“ došla je bronzana medalja Katarine Piperin (15) na Prvenstvu Evrope za kadete i juniore.
- Karateom se bavim osam godina i sve vreme sam u Unsu-u – kaže Katarina Piperin – U 2009. godini osvojila sam zaista mnogo zlatnih medalja na zvaničnim takmičenjima za kadete, juniore i mladje seniore.  Ove godine sam debitovala i na prvenstvu Evrope u Izmiru bronzanom medaljom. Imaću pravo da se i naredne godine takmičim i verujem da će, ovog puta, medalja biti sjajnija.