XS
SM
MD
LG

Sombor: Ekipe iz Subotice najbolje prvog, a OFK Odžaci drugog dana takmičenja za XVI "Spektar Kup"

Ekipe pionira iz Subotice, bile su najuspešnije na prvom danu tradicionalnog pionirskog letnjeg „Spektar kupa „, koji je ove godine igran po XVI put na terenima Motela „Kronić“, gde se takmičilo preko stotinu dečaka, u 12 ekipa, iz dve uzrasne kategorije (2006 i 2008 godišta). Uzbudljive utakmice u predtakmičenju po grupama, nastavljene su i u borbi za konačan plasman na ovome turniru.

Kod dečaka 2006 godišta, najuspešniji su bili, i osvojili prvo mesto, pioniri iz Subotice, koji su nastupali za ekipu „TIKA-TAKA“. Drugo mesto su osvojili mali fudbaleri somborskog ŽAK-a, a treći su bili domaćini iz ekipe „Spektar“.

U dve godine mlađoj generaciji (2008 godište), pobednički pehar su osvojili fudbaleri „Arene“ iz Subotice, a iza sebe su ostavili „Olimpik“ iz Apatina na drugom, i OFK Odžake, na trećem mestu. 

u nedelju, drugog takmičarskog dana, na ternima "Kronića" igrala su deca 2007 godišta i mlađi. Od šest ekipa, najbolji su bili mali fudbaleri OFK Odžaka, i oni su uzeli pobednički pehar, dok je drugo mesto pripalo domaćoj ekipi "Spektar",a treći su bili fudbaleri "Subotice"

XVI "Spektar Kup 2015" nastavlja se u subotu i nedelju 20/21 juna, utakmicama dečaka rođenih 2004 i 2005 godišta

           Ekipa OFK Odžaci I sa trenerom Damirom Vuković ,  najbolja za 2007 godište

Detalj sa utakmice "Spektar" i "Subotica" drugog takmičarskog dana

 

                       Treće mesto na turniru:  ekipa "Subotice"  (2007 godište i mlađi)

 

Za ostale fotografije klikni OVDE