XS
SM
MD
LG

Sombor: Olimpik iz Apatina i Vrbas pobednici XVI "Spektar Kupa " za dečake 2004 i 2005 godišta

Drugog vikenda igranja letnjeg "Spektar Kupa" za dečake rođene 2004 i 2005  godišta, donela su nova uzbuđenja na igralištima Motela "Kronić" kraj Sombora. U subotu, prvog dana turnira igrala su deca rođena 2004 godine , a među devet ekipa učesnica, do finalnih borbi su stigle četiri ekipe, koje su igrale za plasman od I-IV mesta. Za treće mesto su se sastali domaćin turnira , ekipa Spektra i Krila Krajine iz Bačke Palanke. Uspešniji su bili domaćini, i pobedili sa 2:0. Za pobednika su se borili Olimpik iz Apatina i Vrbas iz istoimenog mesta,a minimalcem (1:0) su slavili dečaci iz Apatina.

U nedelju su igrali dečaci rođeni 2005 godine i mlađi,a za plasman u finalne borbe, od 7 ekipa, dospeli su dečaci iz Apatina, Crvenke,Vrbasa i domaćina, Spektra. Za prvo mesto borili su se Vrbas i Crvenka, i rezultat je bio 2:0 za ekipu Vrbasa. Treće mesto osvojili su dečaci iz ekipe Olimpika iz Apatina , koji su, sa visokih 5:0 savladali domaći Spektar. 

Organizator je najbolje nagradio peharima i medaljama,a brojni roditelji i publika imali su prilku da uživaju u majstorijama dečaka , koji su pokazali zavidan nivo znanja u baratanju bubamarom. 

Pobednici u konkurenciji dečaka 2005 godišta, ekipa Vrbasa

Detalj sa utakmice pionira ŽAK-a i Crvenke

 

Ostale fotografije sa turnira klikni OVDE