XS
SM
MD
LG

Olimpizam: Ivana Anđušić Mkasimović, Zorana Arunović i Ivan Lenđel u Maksi akciji „Dinar za olimpijce“

BEOGRAD, 20. avgust (Info centar).- Strelci Ivana Anđušić Maksimović i Zorana Arunović, kao i plivač Ivan Lenđer potpisivali su školarcima sveske sa likovima sportista, grbom Olimpijskog komiteta i likom maskote Olimpijskog tima – Srećkom i zajedno sa decom obnavljali olimpijske vrednosti i poruke u Maksi supermarketu „Alonso“!

Time su i zvanično u „Alonsu“ počeli promociju akcije „Dinar za olimpijce“, koja će trajati do 10. septembra u svim Maksi supermarketima, a u kojoj kupci direktno pomažu nabavku neophodne opreme našim sportistima. Kupovinom proizvoda označenim markicama „Dinar za olimpijce”, a koji čine Jafa, Rosa i Nesti, školski pribor i jastuci sa motivima olimpijskog tima Srbije, direktno pomažu da se Ivani Anđušić Maksimović, Zorani Arunović, Ivanu Lenđeru i rvaču Aleksandru Maksimoviću omoguće bolji uslovi za treniranje i takmičenja u predolimpijskoj i olimpijskoj 2016.

- Svaka podrška u pripremama za važna takmičenja, a na kraju i za najvažnije, Olimpijske igre u Riju 2016, veoma nam znači i radujemo se što i naši sugrađani mogu kroz akciju našeg sponzora Maksija da pomognu. Na nama je da treniramo, da budemo koncentrisani i pokušamo da svaki dan budemo bolji, kako bismo, kada je najpotrebnije bili i najbolji. To je pravi način da opravdamo poverenje koje nam se ukazuje kroz ovu podršku- jednoglasno su poručili sportisti.

U Maksi supermarketima ekskluzivno je na raspolaganju „olimpijski“ školski pribor – od bojica, flomastera do svezaka i blokova sa grbom olimpijskog tima Srbije, likovima naših proslavljenih olimpijaca, kao i likom maskote našeg olimpijskog tima - Srećkom. Sveske sadrže edukativne poruke o olimpijskim vrednostima, objašnjenja šta su Olimpijske igre, ko su najuspešniji olimpijci, šta predstavljaju pet olimpijskih krugova uz podsećanje na uspehe naših sportista na prethodnim igrama.

Kupovinom ovih artikala potrošači će direkno pomoći da učešće olimpijskog tima Srbije u Rio de Žaneiru bude uspešno. Deo prihoda od prodaje biće odvajan i u fond za finansiranje priprema i takmičenja u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Druženje potrošača sa srpskim sportistima biće nastavljeno i u njihovim komšijskim Maksi supermarketima: sa Ivanom Lenđerom u rodnom Zenjaninu, 21. avgusta od 12 časova, sa Ivanom Anđušić Maksimović u subotu 22.avgusta u Maksiju na Novom Beogradu u Luja Adamoviča 2, u ponedeljak, 24.avgusta u 12 časova sa kupcima će se družiti Zorana Arunović u Maksiju u Nedeljka Čabrinovića 63 a dok će Aleksandar Maksimović biti 26. avgusta u Maki supermarketu u Tržnom centru Banjica.

Kompanija Delez Srbija je generalni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije i kroz brojne aktivnosti pruža podršku našim sportistima. Sa više od 390 prodavnica u oko 60 mesta širom Srbije, Maksi okuplja zajedno kupce i olimpijce, kako bi na najbolji način pomogla našim sportistima da ostvare zapažene rezultate na takmičenjima. Kampanja „Dinar za olimpijce“ se realizuje u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, kao i kompanijama Jafa i Helenik.