XS
SM
MD
LG
24.03.2010 A. Daišević

Prijateljska utakmica: Sloga (K) – Pobeda (B) 2:1

Kraljevački prvoligaš je ugostio zonaša iz Beloševca koji je pružio dobru igru, naročito u prvih 45 minuta. Trener Sloge Marušić izveo je na teren kombinovani tim koji u prvom poluvremenu nije uspeo da ostvari terensku inicijativu, niti da stvori ozbiljniju priliku. Gosti su u finišu preko snalažljivog Radojičića matirali vratara "belih" Božovića.

U drugom poluvremenu ulazak Bulatovića je pokrenuo domaći sastav. Krenuli su napadi Sloge i upravo je stameni napadač u 57.minutu, posle šuta glavom Mijailovića i pogođene prečke rutinski poslao loptu u mrežu Pobede. Posle još nekoliko prilika Sloga je došllja i do gola vrednog pobede,a strelac je bio Mijailović posle solo akcije.

Gradski stadion - Gledalaca: 50.  Sudija: Dalibor Trifunović (Kraljevo).  Strelci: Bulatović u 57. i Mijailović u 78. minutu za Slogu, Radojičić u 45. minutu za Pobedu.  Žuti kartoni: Opančina (Sloga), Stoilović (Pobeda).

SLOGA: Božović, Mladenović, Opančina, Babić, Gojković, Perić, Đorđević, Janićijević, Mijailović, Memedović, Radović . Još su igrali: Bulatović, Rovčanin i Milovanović.
POBEDA: Đorđević, Vasović, Stoilović, Lukić, Tomović, Vi. Bubanja, Pejčinović, Radojičić, Vl. Bubanja, Matejić, Stevanović.  Još su igrali: Jug, Dabižljević, Stefanović, Grba, Marović, Stanković, Ružić, Sretković, Vukomanović.