XS
SM
MD
LG

Derbi u Jevremovcu pripao Livadama

U derbiju kola, viđena je dobra utakmica, prava prvenstvena. Obe ekipe ušle su u meč oslabnjene, domaći bez Kuzmanovića i Stanojevića, a gosti bez dva najbolja strelca Ivana Lazića i Stefana Vukovića.

Gosti su bolje ušli u meč imali terensku inicijativu, dok su domaći pokušavali sa dugim loptama da ugroze gol gostiju. U 25. minutu viđen je prvi pogotak na utakmici, posle lepog kombinovanja na sredini terena lopta je došla do Damjana Mijailovića na levoj strani koji je uputio oštru loptu u srce šesnesterca, gde se nije najbolje snašao štoper domaćih Krstić, lopta je došla do Simića koji ju je odložio na desnu stranu do Nemanje Vukovića koji pogađa donji desni ugao golmana domaćih za veliku radost gostiju i vođstvo od 1:0. U 35. minutu napadač Livada Simić izlazi 1 na 1 sa golmanom domaćih Jakovljevićem koji ga je nedozvoljeno zaustavio na 17m, a sudija umesto da dodeli direktan crveni golmanu, daje "samo" žuti, od tog momenta domaći su zaigrali mnogo bolje i do kraja poluvremena imali odličnu šansu preko Milinkovića, koji je uputio fenomenalan udarac sa nekih 20m. ali istakao se golman gostiju Mićić.

U drugo poluvreme igrači Pocerine ulaze mnogo bolje i agilnije, imaju terensku inicijativu, i par polušansi, bili izuzetno opasni posle prekida, ali golman Mićić je bio fenomenalan, takođe u tom periodu igre posebno su se istakli i vezni igrači gostiju Mitrović i Đurđević koji su odlično odigrali u defanzivi. Gosti pretili iz kontra napada, imali par izuzetno opasnih napada, i da su napadači gostiju Mijailović i Simić bili malo prisebniji utakmica je mogla biti i ranije prelomljena u korist gostiju. 

U 80. minutu viđen je drugi pogotak na utakmici posle fenomenalnog solo prodora Jovića, primio je loptu na sredini terena, nanizao tri odbrambena igrača domaćih i izašao sam pred golmana i rutinski pogodio za konačnih 2:0. Do kraja susreta nije bilo većih uzbuđenja. Na kraju zaslužena pobeda gostiju iz Šapca, koji su na ovom meču bili bolji rival.

Pocerina - Šipurske livade 0:2 (0-1)


Mladost (S) 2 : 2 Volujac
Pocerina 0 : 2 Šipurske livade
Bojić 0 : 2 Maovi MH
Grušić 0 : 5 OFK Varna
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 OFK Varna 5 4 1 0 13
2 Šipurske livade 5 4 0 1 12
3 Maovi MH 5 3 1 1 10
4 Pocerina 5 2 1 2 7
5 Volujac 5 2 1 2 7
6 Mladost (S) 5 1 2 2 5
7 Bojić 5 1 0 4 3
8 Grušić 5 0 0 5 0