XS
SM
MD
LG

Turnir Kup grada Pančeva: Najbolji dečaci Obrenovca 1905

Nedelja je bio praznik za male fudbalere u Hali sportova na Strelištu odigran je turnir u malom fudbalu za dečake rodjene 2008. i mladji u organizaciji FK Voja Gačić. U konkurenciji deset ekipa iz Pančeva, Zrenjanina, Bijeljine, Požarevca, Beograda, Vršca, Smederevske Palanke i Obrenovca. Preko stotinak mališana je učestvovalo i igralo na parketu hale, a najviše uspeha imali su mališani iz Obrenovca i na kraju odneli pobednički pehar u svoje vitrine.


Čestitam svim dečacima i kolegama na svemu prikazanom. Pokazali smo da naš klub ima lepu budućnost i potrudićemo se da na leto kada će biti naš letnji Cup organizacija bude još bolja i da kao i sada pošaljemo sliku našeg grada i kluba svima kakvo gostoprimstvo pruža naš klub. Ovim putem se zahvaljujem resoru za sport grada Pančeva na čelu sa Aleksandrom Farkašom, direktoru JKP Mladost Milanu Stanišiću , KUD Stanko Paunović, baletskoj grupi Balerinke - Bebe koji su nam pomogli i učestvovali u organizaciji ovog turnira - izjavio je predsednik kluba Miodrag Gačić.

Rezultati polufinala: Presing (Požarevac) – Obrenoac 1905 1:1 (1:2 penali), OFK Banat (Vršac) – Kolonija 11421 (S.Palanka) 3:0. Utakmica za treće mesto: Presing – Kolonija 11421 0:1. Finale turnira: Obrenovac 1905 – OFK Banat 1:1 (1:2 penali). Organizator turnira svim učesnisima podelio je diploma, a najboljim ekipama i pojedincima pehare i medalje.