XS
SM
MD
LG

Skica za portret: Draško Đorđević (FK Donji Srem)

 

Na proleće još bolje

 

   Jedan od novajlija u redovima pećinačkog prvoligaša tokom leta bio je i mladi fudbaler Draško Đorđević (22). Iako je jedan od najmlađih fudbalera, brzo je stekao poverenje Dušana Kljajića te je postao standardni prvotimac.

   - Kao u svemu u životu, uvek može bolje - kaže Draško Đorđević - Ne možemo biti nezadovoljni. Tvrdim da će na proleće biti još bolje. Isto mislim i za svoje igre. Prezadovoljan sam celokupnim stanjem i radom u Donjem Sremu, kako trenera, tako i čelnika kluba, koji se trude da nam omoguće što bolje uslove za rad.

   Zanimljiv je sportski razvoj mladog igrača.

  - Prva zvanične fudbalske koraka napravio sam u Obiliću, kod trenera Darka Smiljanića - vraća film u nazad Đorđević - Potom prelazim u Crvenu zvezdu, gde prolazim veći deo omladinske škole. Treneri su mi bili, između ostalih, Ivan Adžić, Babić, Zoran Pavlović, Ivica Momčilović…Prvi seniorski nastup imao sam u srškoligašu Palilulcu, sa 17 godina. Nakon godinu i po dana, prelazim u novobeogradski Radnički, gde ostajem jednu godinu. U Donji Srem dolazim iz BASK-a.

 

Draško Đorđević