XS
SM
MD
LG

Sombor : Četiri ekipe u borbi za naslov prvaka Orange Lige

Prvenstvo druge „Orange balon Lige „ u SC „Orange“ u Somboru nastavljeno je utakmicama 10 kola, koje je igrano u subotu ,6. februara tekuće godine, a i ovoga puta su strelci bili raspoloženi za golove, jer je postignuto u proseku preko 12 golova po meču. Najpre je u prvoj utakmici dana ekipa Bačkog Brega savladala Brend Mediju sa 10:2, da bi potom Kekićeve bebe pobedile sa 10:4 ekipu Rekereativaca. Elida nije imala težak zadatak da dođe do novih bodova iz susreta sa poslednjim OFK Metalcem, i taj meč su rešili pobedom od 12:5 ,a u poslednjem meču večeri MMV Alati su sa 8:2 savladali fudbalere iz ekipe Beli.

Na tabeli vodi ELIDA1902 sa 19 bodova i boljom gol razlikom od drugoplasiranog BAČKOG BREGA, dok su treći i četvrti na tabeli ekipe KEKIĆEVE BEBE i MMV ALATI, koji su samo za bod zaostatka za vodećim parom. Peta ekipa je BELI, a šesti su igrači iz ekipe GOGE sa istim brojem bodova,13, ispred BREND MEDIJE i REKREATIVACA, koji na sedmom,odnosno osmom mestu i imaju po 9 bodova. Poslednji, bez bodova su fudbaleri ekipe OFK METALAC, koji nakon izbacivanja ekipe KLJAJIĆEVO, drže fenjer Lige.

Naredno,11 kolo, koje se igra u subotu 13. februara, obeležiće dva velika derbija, u kojima će se igrati utakmice između MMV Alata i Bačkog Brega i Elide 1902 i Kekićevih beba. U druga dva susreta igraju Beli protiv Rekreativaca, i Goge protiv OFK Metalca. Prvi meč počinje u 18,00 sati,a sve naredne utakmice se igraju na svaki naredni sat, i sudiće ih Srđan Kiršner iz Sombora.

Detalj sa utakmice Kekićeve bebe i Rekreativci

Iz kola u kolo sve bolji, ekipa MMV Alati iz Sombora

Udarna igla Kekićevih Beba , Mihajlo Mišković sa loptom