XS
SM
MD
LG

Olimpizam: Olimpijska baklja sa sportistima u „Ušću“

BEOGRAD, 20. februar (Info centar).- Milica Mandić, olimpijska šampionka u tekvondou, kao i reprezentativci u streljaštvu Zorana Arunović, Andrea Arsović, Damir Mikec i Dimitrije Grgić družili su se sa posetiocima u “Ušće šoping centru”.

Tom prilikom, projni posetioci su se fotografisali i sa čuvenom olimpijskom bakljom i Srećkom, zvaničnom maskotom olimpijskog tima Srbije.

Srpsko streljaštvo ima devet olimpijskih viza za Rio, pet puškom i četiri pištoljem. Izborili su ih puškom Andrea Arsović, Ivana Maksimović, Stevan Pletikosić, Milenko Sebić i Milutin Stefanovoć i pištoljem Bobana Veličković, Jasna Šekarić, Dimitrije Grgić i Damir Mikec. Olimpijski streaki tnri u riju je od 6. do 14. avgusta.

Tekvondo ima dve kvalifikovane sportistkinje Milicu Mandić i Tijanu Bogdanović.

U nedelju 21. februara, svi ljubitelji sporta moći će da posete izložbu maskota olimpijskih igara od 10 časova, dok su za najmlađe organizovane radionice, edukativna od 12 časova i likovna od 17 časova u tržnom centru Ušće. Ulaz na sve aktivnosti i radionice je slobodan.

Na ovaj način tržni centar Ušće je počeo sa odbrojavanjem do Olimpijskih igara u Riju (5-21. avgust) i svakog meseca do jula ugostiće po grupu olimpijaca, pa će tako posetioci moći da se upoznaju sa našim vrhunskim sportistima koji će predstavati Srbiju na najvećoj svetskoj sportskoj smotri.