XS
SM
MD
LG

FSO Aranđelovac nagradio najbolje ...

Fudbalski Savez Opštine Aranđelovac oragizovao je i ove godine tradicionalnu manifestaciju dodele priznanja najuspešnijim članovima klubova,saveza i strukovnoh udruženja za 2015-u godinu.

Svečanost je održana u “Kristlnoj Sali” aranđelovačkog hotela “Izvor” uz prisustvo kako dobitnika priznanja , predstavnika klubova i saveza tako i brojnih gostiju , predstavnika privrednih subjekata koji su pomagali fudbal u gradu pod Bukuljom u prošloj godini kao i gostiju iz Fudbalskog Saveza Zapadne Srbije , Šumadijskog Okruga i predstavnika sudijske organizacija Fudbalskog saveza Srbije.

Veljko Simić,škola fudbala FK Šumadiija

Dodeljena su mnogobrojna priznanja , plakete i zahvalnice a proglašeni su i najboji igrači u kategorijama seniora,juniora,kadeta,pionira i petlića u muškoj konkurenciji , a nagrađene su i najbolja fudbalerka , najbolji klub , dok su uručene i plakete kako preduzećimai kompanijama , tako i pojedincima koji kontinuirano pomažu razvoj fudbala u Aranđelovcu , a prisutne je u ime domaćina , pozdravio Toplica Vukić,Predsednik Fudbalskog saveza Aranđelovac.

Brojna priznanja FSO Aranđelovac za najuspešnije u aranđelovačkoj opštini

Titulu najboljeg fudbalera u seniorskoj konkurenciji poneo je član OFK Aranđelovca (Šumadijska okružna liga) Stefan Veličković , dok je ovo laskavo priznanje u ženskoj konkurenciji pripalo članici ŽFK Bukovička Banja Nini Stevanović.

Najbolji fudbaler u 2015-oj godini ,Stefan Veličković iz OFK Aranđelovac

Titula najboljeg futsal igrača pripala je Srđanu Radenkoviću članu KMF Aranđelovac , članu druge futsal lige grupa Zapad.

Najbolji omladinac na teritoriji Opštine Aranđelovac u izboru matičnog gradskog saveza , jeste fudbaler Šumadije Mirko Simonović a njegovi klupski saigrači odneli su priznanja i u kategorijama: kadeta Aleksa Ilić , pionira Marko Karadinović i petlića Uroš Glišić.

Marko Karadinović,najbolji pionir , član FK Šumadija

Uručena su i dva priznanja za najbolje igrača škola fudbala na teritoriji Aranđelovca i ona su otišla u ruke Marka Vićentijevića i Veljka Simića iz škole fudbala FK Šumadija.

Za najperspektivnijeg fudbalera proglašen je još jedan momak iz FK Šumadija i to je Veljko Nikolić.

FSO Aranđelovac je uručio i 5 plaketa za najbolje sudije u muškoj i ženkoj konkurenciji , priznanja za najboljeg trenera , sportskog radnika kao i priznanje za najbolji klub na teritoriji Opštine Aranđelovac.

Aleksa Ilić,najbolji kadet u Aranđelovcu u 2015-oj godini

Najbolji klub u 2015-oj godini je FK Kopljari član Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola , dok je laskovo priznanje za najboljeg trenera pripalo Miodragu Radovanoviću iz škole fudbala “Ivančević”.

Plaketa za najboljeg sportskog radnika dodeljena je sekretaru FK Ranilović , Stanku Agatunoviću čiji je klub član Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola.

Najbolja fudbalerka , Mina Stevanović iz ŽFK Bukovička Banja

Plakete za najbolje fudbalske sudije u 2015-oj godini uručene su Nedi Stanišić i Nikoli Đorđeviću.Organizator ove lepe manifestacije podelio je i 24 plakete za doprinos razvoju fudbala preduzećima i pojedincima koji su na različite načine pomagali aranđelovački fudbal u 2015-oj godini. Od preduzeća nagrađene su aranđelovačke kompanije: Knjaz Miloš AD i Peštan , kao i Fortuna Market DOO ,vlasnika Draaganaa Jovaanovića te Bekament u ime koga je priznanje uručeno jednom od vlasnika Aleksandru Čoloviću. , kaao i preduzeću Žica promet plus vlasnika Miroslava Đorđevića.Plaketa je uručena ovom prilikom i vlasniku preduzeća Baeaz plus iz Aranđelovca Radovanu Iliću , kao i Vladanu Markoviću vlasniku Hotela Rujna zora .

Titula najboljeg trenera za Miodraga Radovanovića iz škole fudbala Ivančević

Nagrađen je i Hotel Izvor , medijske kuće Radio Televizija Sunce iz Aranđelovca i Sportski Žurnal kao i SRC Šumadija koji pomaže ne samo dvoranske sportove već i fudbalske klubove u skladu sa svojim mogućnostima.

Najbolji omladinac Mirko Simonović iz FK Šumadija

Pojedinačne plakete dobili su: bivši , dugogodišnji sekretar FSO Aranđelovac Miladin Jovanović , Branko Todorović iz FSO Knić , Zoran Predojević Predsednik FSO Smederevska Palanka , Dušan Mrakić Predsednik sudijske komisije FSS , Mikica Milisavljević Predsednik Fudbalskog saveza Šumadijskog Okruga , Žarko Stevanović Predsednik Regiona Fudbalskog Saveza Zapadne Srbije , Zdravko Jokić specijalni posmatrač Super lige i član odbora za sprovođenje izbora , kao i Predrag Milivojević iz FS Moravičkog Okruga , odnosno predstaavnik sudijske organizacija Milojko Simić kao i Miloš Berisavac sekretar komšijskog FSO Mladenovac.

Plakete su u hotelu Izvor  uručene i Dejanu Dimitrijeviću Predsedniku KMF Aranđelovac , kao i proslavljenom fudbalskom i trenerskom imenu Aranđelovca Radmilu Ivančeviću.

Uvek rado viđen među svojima , golmanska i trenerska legenda Radmilo Ivančević u društvu Predsednika FSO Toplice Vukića

Predsatavnicima gotovo svih klubova koji čine fudbalsku porodicu FSO Aranđelovac uručene su zahvalnice za uspešnu saradnju sa matičnim Savezom , u 2015-oj godini , ukupno 21 klub koje predvodi srpskoligaš FK Šumadija.

25 zahvalnica podeljeno je predstavnicima klubova koji su , između ostalog , članovi II lige Zapad u futsalu i ženskom fudbalu a to su: GoranManojlović KMF Aranđelovac i Ivan Milojević predstavnik ŽFK Bukovička Banja.

Kristalna sala hotela Izvor ispunjena brojnim gostima

Tri kluba nastupaju u Šumadijskoj Okružnoj ligi i njihovoim predstavnicima uručene su zahvalnice:Miroslav Maksimović-OFK Aranđelovac , Zoran Starčević iz FK Prvi Srpski Ustanak iz Orašca kao i Milenko Dukić i Dragan Radivojević iz FK Banja 1957.

Od ukupno 14 klubova koliko ih se takmiči u Međuopštinksoj ligi Aranđelovac-Topola , 9 ih je sa teritorije aranđelovačke opštine a pojedinim njihovim predstavnicim FSO Aranđelovac uručio je prigodne zahvalnice: Miomir Gojković-FK B2000 , Miloš Koraćević iz FK Parizan 1945 iz Darosave , Zoran Pavlović iz FK Misača , dva predstavnika FK Proleter 1976 iz Jelovika:Dule Mirković i Milorad Janković kao i član lidera na tabeli ove lige FK Mladi Rudar iz Bukovika Goran Prekić , te Milan Filipović iz FK Šamot

Budućnost aranđelovačkog fudbala Veljko Nikolić,najperspektivniji fudbaler i Uroš Glišić najbolji u kategoriji petlića,oba FK Šumadija

Zahvalnice su uručene i pojedinim predstavnicima klubova Opštinske lige među kojima su: Nemanja Krstović - FK Gorski Car iz Garaša , Zoran krstić iz FK Trešnjevica , Dragan Pantelić iz FK Brezovac i Miodrag Ivanović član FK Tulež.

Kada su u pitanju treneri ova vrsta nagrade u vidu zahvalnice uručena je trojici trenera , i to su: Vladimir Bubić trener škole fudbala DLD 19 , Radiši Pavloviću , kao i treneru mlađih kategorija FK Banja 1975 Igoru Hočevaru.

Najbolji futsal igrač , Srđan Radenković iz KMF Aranđelovac

FSO Aranđelovac , ovom prilikom setio se i pjedinih bivših i sadašnjih sportskih radnika koji su još uvek aktivni u radu pojedinih klubova i ofudbaskih organizacija , među kojima su: i dvojica bivših sudija Predrag Jorgić i Milorad Vlajić (bivši savezni sudija) , kao i Pavle Lazarević , istaknuti sportski radnik , sada član ŽFK Bukovička Banja , Mileta Pavlović jedan od bivših sekretara FSO i sadašnji sekretar Stručno strukovne organizacije sudija FSO Aranđelovac i radenko Milovanović sportski radnik , jedno vreme član Izvršnog Odbora FSO Aranđelovac.

Prilog Radio Televizije “Sunce” iz Aranđelovca (novinar Sandra Binjović , snimatelj Saša Markovski)

Foto: Vladimir Đajić

Marko Vićentijević,jedan od dvojice najboljih polaznika Škole fudbala