XS
SM
MD
LG

Gimnazijalke i srednjoškolci tehničke škole pobednici Opštinskog prvenstva srednjih škola Aranđelovca

Početkom marta meseca u Aranđelovcu je održano oštinsko prvenstvo u rukometu za srednjoškoke i srednjoškolce iz škola sa teritorije Opštine Aranđelovac.

U konkurenciji devojaka nastupile su ekipe iz dve škole: Gimnazije Miloš Savković i Ekonomsko ugostiteljske škole Slobodan Minić , dok su u konkurenciji dečaka sve tri srednje škole imale svoje ekipe.

Prvoplasirana ekipa u ženskoj konkurenciji je prošlogodišnji državni prvak , ekipa sastavljena od aranđelovačkih “gimnazijalki , dok je drugo mesto pripalo učenicama ekonomski ugostiteljske škole.

Gimnazijalke škole Miloš Savković prvoplasirane sa opštinskog prvenstva u rukometu

Najbolji kod dečaka bili su srednjoškolci Tehničke škole Mileta Nikolić , drugo mesto pripalo je rukometašima Ekonomsko ugostiteljske škole Slobodan Minić dok su treće esto zauzeli učenici Gimnazije Miloš savković.

Opštinsko prvenstvo srednjih škola organizovalo je udruženje pedagoga fizičke kulture a pehare je obezbedio Sportski Savez Opštine Aranđelovac uz pomoć lokalne samouprave.

Ekipe su predvodili profesori fizičke kulture Marija Kuharović i Dušan Obradović (Gimnazija) , Saša Vučićević i Predrag Rajković (Ekonomska) i Irena Nedić i Danilo Lekić iz Tehničke škole Mieta Nikolić.

Učesnici opštinskog prvenstva u rukometu za srednje škole pred početak takmičenja

Pehare kapitenima ekipa uručila je profesorka Snežana Đurđević koja je posle višedecenijskog rada u toku 2015-e godine otišla u zasluženu penziju.

Kapiten pobedničke ekipe u ženskoj konkurenciji

Na okružna takmičenja koja će biti organizovana u aprilu mesecu plasirale su se rukometašice gimnazije Miloš Savković i rukometaši Tehničke škole Mileta Nikolić.

Kapiten pobedničke ekipe u muškoj konkurenciji


Sledeća vest
Derbi kraj Tise