XS
SM
MD
LG

Četiri prvenstvena duela takmičarskih ekipa ŽRK Izvora Bukovičke Banje i ORK Šamot 65

U subotu i nedelju 02 i 03.aprila ljubitelji rukometa u Aranđelovcu imaće priliku da vide čak 4 rukometne utakmice , od kojih je subotnji program bogatiji , jer će se tog dana u SRC "Šumadija" odigrati tri prvenstvena meča.

Najpre će u 15:30 rukometašice druge ekipe Izvora Bukovičke Banje odigrati premijerni meč prolećnog dela sezone u Prvoj ligi Zapad sa ekipom Sočanice iz Leposavića. Aranđelovčanke su lideri na tabeli uoči osmog kola ovog takmičenja dok su gošće šestoplasirani tim prvenstva sa samo jednim trijumfom u predhodnih 6 utakmica.

Od 18:00 sati ORK Šamot 65 u meču 16-og kola Super B lige dočekuje ekipu Zlatara iz Nove Varoši , a u 20:00 sati u derbiju drugog kola plej ofa Super lige Srbije za rukometašice snage će odmeriti Izvor Bukovička banja i Naisa iz Niša.

Detalj sa zajedničke konferencije za medije ŽRK Izvora Bukovičke Banje i ORK Šamota

Dan kasnije u 13:30 drugi tim Šamota u prvom prolećnom kolu druge lige Zapad,grupa Kopaonik odmeriće snage sa ekipom Goča iz Vrnjačke Banje.

Povodom subotnjeg programa na danas održanoj konferenciji za medije govorili su pomoćni treneri Izvora , Zvonko Paunović i Šamota Marko Obradović kao i igrači jedne i druge ekipe Milica Danilović i Nikola Mitrović...

Prilog Regionalne Televizije "Sunce" iz Aranđelovca