XS
SM
MD
LG

Isprsiti se pred liderom!

U fudbalskom Šamcu skoro da ne pamte kada su trijumfovali. Kao da je onaj veliki bod iz Krupe na Vrbasu sve okrenuo naopačke po Borčeve planove i namjere. Sada kada je najteže, u novom okršaju protiv Krupe, žele da prekinu neugodnu seriju.

"Mi smo svoj cilj ostvarili, izborili smo opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske. To je i najvažnije. Sada želimo da igramo što bolje možemo. Ostali smo bez nekoliko igrača, one koji su ostali bilo je teško psihološki navesti da ne dođe do opuštanja. Možda je kucnuo čas da zablistamo sada. Da bude od Krupe do Krupe. Skoro mjesec dana ne znamo za uspjeh. Ne ginemo za pobjedom, ali godila bi. Ne možemo da računamo na povrijeđene Nikolu Šarkanovića i Mirzu Hasanovića, te Niku Đurića koji izostaje zbog tri žuta kartona", poručio je Predrag Lukić, trener Borca.

Uspjeh priziva i Nemanja Arsić, ponajbolji prvotimac šamačkog fudbalskog kolektiva.

"Ne treba se busati u prsa kako ćemo pobijediti lidera. Treba pružiti dobru partiju, ispoljiti požrtvovanje i pokušati izbjeći poraz. Krupa je pokazala da je najbolja u Srpskoj. Mi smo kod njih odigrali neriješeno, ali bili smo u punom sastavu. Sada ćemo pružiti zanimljivu partiju, a biće kako će biti", rekao je Arsić.

BORAC: Smajić, Dujmušić, Perić, Jaćimović, Galešić, Mujčić, P. Maksimović, S. Maksimović, Paležnica, Arsić, Mirić. Trener: Predrag Lukić.

(Autor: Slađan Jeremić)


Borac 2 : 2 Tekstilac
Mladost (VO) 3 : 2 Zvijezda 09
Krupa 4 : 0 Kozara
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 32 23 5 4 74
2 Mladost (VO) 32 18 8 6 62
3 Tekstilac 32 13 12 7 51
4 Kozara 32 14 7 11 49
5 Zvijezda 09 32 13 9 10 48
6 Borac 32 8 8 16 32