XS
SM
MD
LG

Veliki potencijal malog Nikole

Na revijalnoj utakmici koja je održana u organizaciji Kplusfootball-a i ekipe FK Bobišta jedan od najzapaženijih mladih igrača u svom uzrastu rodjenih 1996. bio je mali Nikola Stojanović. Malo je reći da je dečkić od nepunih 14 godina svojim bravuroznim potezima, kao kod najboljih svetskih igrača, oduševljavao je sve prisutne gledaoce, menadžere, skaute...
Prijem, predaja lopte, pregled igre, proigravanje su samo jedan od segmenata koje je mali Nikola već uspešno savladao. Potezi kao volej udarac iz skoka u vazduhu, promena strane dijagonalnom loptom, precizni pasovi, makazice iza glave i lucidni driblinzi koje je mali Nikola prokazivao na svakom delu terena su ono zbog čega je vredelo biti na utakmici i zaslužuje svako divljenje.
Šta tek treba reći o driblingu u šesnestercu kojim je prevario jednog igrača  i onda potezom velemajstora igre, jednim driblingom golmana poslao u jednu stranu a loptu poslao u suprotan ugao nebranjenog gola. Sve to kao i odlično vaspitanje malog Nikole za koje su zaslužni otac Dejan i majka Gorica nije ostalo nezapaženo kod svih prisutnih.
Takvo čudo od deteta je dar prirode i treba ga negovati najfinijim savremenim metodama treninga. Najviše zasluga za Nikolin pravilan fudbalski  razvoj pripadaju gospodinu Milovanu Protiću treneru sa A licencom UEFA-e koji svo slobodno vreme posvećuje mladom talentu i njegovom oblikovanju kao igraču za velika dela, što će nesumnjivo on i postati. Ime malog Nikole Stojanovića rodjenog 1996. godine u jednoj poštenoj i skromnoj porodici koja posvećuje veliku pažnju njegovom usavršavanju, treba zapamtiti.