XS
SM
MD
LG

Natalija Kolarić ponovo u starom jatu

Uprava ŽFK „Vojvodina“ ubrzanim tempom radi na rekonstrukciji i pojačavanju ekipe za narednu sezonu. Novosadski superligaš, jednim potezom je rešio pitanja drugog golmana i trenera golmana. Postignut je dogovor sa nekadašnjom golmankom i kapitenom Vojvodine, Natalijom Kolarić, koja će od naredne sezone voditi brigu o golmanima „crveno-belih“, a u isto vreme biti alternativa reprezentativki Srbije, Tanji Đapić na mestu čuvara mreže.
Natalija Kolarić je diplomirala na Fakultetu za sport i fizičku kulturu, a u dosadašnjoj karijeri je branila boje Osijeka, Vojvodine, Glasgow ladies FC i Sivca.

-„Nakon dve godine izbivanja, sa zadovoljstvom se vraćam u Novi Sad. Svidela mi se ideja i ponuda mog bivšeg kluba da budem trener golmana i da, ukoliko se za to ukaže potreba, stanem među stative. Poznajem većinu igračica od ranije, a ove mlađe sam upoznala kroz treninge, tokom proteklih meseci. Treniram sa Vojvodinom već duže vreme i već sam se odomaćila i navikla na klupske drugarice. Ekipa je mlada i homogena, željna dokazivanja i napredovanja, što meni u potpunosti odgovara. Sa ljudima iz uprave sam se oko uslova dogovorila za 5 minuta. Preostaje da zajedničkim snagama napravimo iskorak u narednoj takmičarskoj sezoni. Biće teško, ali se ne bojim izazova. Očekujem da nam se pridruži još nekoliko kvalitetnih igračica, a onda možemo razmišljati i o mnogo većim dometima od trećeg mesta.“-zaključuje  Natalija Kolarić. 


Vojvodina 4 : 5 Crvena zvezda
Mašinac 0 : 0 Spartak
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Spartak 12 8 4 0 28
2 Mašinac 12 6 4 2 22
3 Crvena zvezda 12 2 3 7 9
4 Vojvodina 12 0 5 7 5