XS
SM
MD
LG
04.08.2010 N.Pavlović

Prijateljska utakmica: Jasenica 1911 – Pobeda (B) 3:0

Već u 9. minutu, posle lepe akcije domaćeg napada, lopta je vraćena do Tufegdžića, koji je sa oko 25. matara uputio u desni donji ugao nemoćnog golmana Đorđevića. Zbog velike vrućine, oko 25. miuta bio je mali predah od nekoliko minuta, a do odlaska na odmor Palančani su imali dve idealne prilike koje je golman Đorđević kranim naporima, loptu izbacivao u korner. Prvo je Milošević izveo slobodan udarac pod prečku, a Popović u trku poslao snažan šut, a Đorđević joj promenio pravac za korner domaćoj ekipi.

U nastvaku su gosti bili agresivniji, stvorili su dve prilke, a stoprocentnu je imao Stevanović, a u oba slučaja golman Petrović je bio na visini zadatka. U finušu susreta, Siniša Janković veliko pjačanje Jasenice, koji je u protekloj sezoni nosio dres Slovenačke Nafte, sa dva efektna gola doneo je ubedljivu pobedu Palanačkom zonašu.

Gradski stadion u Smederevskoj Palanci. Gledalaca oko 200. Sudija: Marko Majstorović ( Smederevska Palanka ). Strelci: Tufegdžić 9, Janković 73 i 86. minut za Jasenicu 1911. Crveni karton: Vitomir Bubonja u 84. minut ( Pobeda Beloševac ).

JASENICA 1911: Tacković, Popović, Dragačević, Široki, Ilić, Tufegdžić, Milošević, Janković, Vlastić, Đokić, Maksimović. Igrali su još: A.Petrović, Milovanović, Radovanović, Živojinović, Perišić, Didanović, Vasić, Tirnanić, M.Petrović.
POBEDA BELOŠEVAC: Đorđević, Stilović, Pejčinović, Vl.Bubunja,
Tomović, Vi.Bubonja, Mirković, Matejić, Rakić, Marković, Ristić. Igrali su još: Jug, Sretković, Vukomanović, Radojičić, Stanković, Piskulić, Stevanović.