XS
SM
MD
LG

Subota relaks-nedelja, pun gas

Okončana je prva faza priprema fudbalerki vojvodine u Vrnjačkoj Banji. Pet dana paklenog rada na afričkim temperaturama (tri treninga dnevno), završena je u subotu, relaksacionim treningom i slobodnim aktivnostima na gradskom bazenu.
Odlična atmosfera u ekipi, kulminirala je plivanjem, atraktivnim skokovima u vodu, sunčanjem i gomilom zajedničkih fotografija nasmejane, devojačke mladosti i lepote. Opuštanje je dobro došlo kako bi se mišići relaksirali i sanirale sitne povrede. Raduje činjenica da težih povreda nema, a jednodnevnu poštedu jedino je dobila, Marija Ilić, koja je osetila bol u predelu kolena. Prema tvrdnjama doktora Ciganovića, popularna Pujol će biti spremna za sutrašnju prijateljsku utakmicu protiv Sloge iz Zemuna, koja će se odigrati na terenu u obližnjim Vrnjcima sa početkom u 17:00 časova.

OD DANAS PONOVO „PUN GAS“

Vremenske prilike baš i ne idu na ruku igračicama Vojvodine. Temperatura vazduha je stala na 36. podeok, a valja istrčati u deonicama, čitavih 7600 metara. Pre toga će, pod budnom pažnjom stručnog štaba, „crveno-bele“ raditi dinamičke i vežbe poseda lopte. Što se tiče golmana, zna se ...“bombardovanje“ iz svih pozicija, garnirano vežbama kojih se ne bi postideli ni NASA astronauti.
Nakon ručka i kraćeg odmora, na redu je ono što svi fudbaleri najviše vole-igra na golove. Za sutra je planiran samo lakši jutarnji trening, a popodne je rezervisano za već najavljenu utakmicu protiv superligaša iz Zemuna.

ZLATA NAPUNILA 19

Naša „Sremica na struju“, Zlata Milanović, napunila je juče 19 leta. Tom prilikom, saigračice i članovi stručnog štaba su joj priredili malu svečanost. Kupljena je torta, otpevana rođendanska pesmica, a doktor Ciganović je, specijalno za tu priliku, iz obližnje bašte (pod okriljem mraka i uz brzo taktičko povlačenje), obezbedio lep buket cveća. 

GENERALNI SEKRETAR REKAO SUDBONOSNO „DA“

Generalni sekretar kluba, Srđan Gligorić, uplovio je u bračnu luku. Srđan i izabranica njegovog srca, Tanja, venčali su se u subotu, 23 jula, a kum sa mladoženjine strane je bio Šef stručnog štaba, Nemanja Savić, koji je za tu priliku skoknuo do Novog Sada na jedan dan.
Kao i u mnogim događanjima vezanim za naš klub i ljude oko njega, ni Srđanovo i Tanjino venčanje nije moglo da prođe bez smeha. Naime, pred sam čin venčanja, kum je utvrdio da je zaboravio da ponese ličnu kartu. Mladoženja se nije dao zbuniti i predložio je svom svedoku da, umesto lične karte, pokaže trenersku licencu.