XS
SM
MD
LG

Nova pobeda omladinaca Magnohroma

U odloženoj utakmici 3.kola omladinske lige Raškog okruga, fudbaleri kraljevačkog Magnohroma su u gostima savladali ekipu Ribnice rezultatom 4:0. Od prvog sudijskog zvižduka gosti su krenuli silovito, stvarajući šansu za šansom. Totalnu nadmoć u prvom poluvremenu odslikavaju 4 pogotka u mreži domaćina.

Drugo poluvreme trener gostiju iz Dositejeve ulice Novica Krstić je iskoristio da ukaže šansu i svim rezervistima, koji su opravdali njegovo poverenje. Ovom pobedom, fudbaleri Magnohroma su preuzeli 1. mesto na tabeli, sa stopostotnim učinkom iz tri odigrana kola. Prikazanom odgovornošću u igri i zalaganjem,omladinci Magnohroma već sada ističu kandidaturu za sam vrh tabele ove sezone,što posebno raduje upravu kluba čije je opredeljenje da što više momaka iz ove generacije uskoro zaigrai za prvi tim.

Igralište:
U Jovcu. Gledalaca: 50. Sudija: Djurović (Ribnica). Pomoćnici: Vukomanović (Vraneši) i Racić (Vrba). Strelci: Matović u 14. i 28.minutu, Gvozdenović u 20. i Nikolić u 24.minutu.

RIBNICA:
Kažović, Petrović, Tokalić, Cvijić, Karović, Pešović, Saveljić, Dončić, Kojović, Rajković, Milić.
MAGNOHROM: Pantelić, Lazović (Jovanović Boban), Jovanović Bojan  (Stefanović), Djokić , Petrović (Vulić), Nikolić, Gvozdenović  (Velikinac), Kosovac (Stojadinović), Milošević (Mirošničenko), Zamahajev, Matović (Milošević).