XS
SM
MD
LG
11.02.2011 B. Mijalković

Sudija na strani domaćina Kadiz - Indjija 2:1

U četvrtoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Španiji fudbaleri Indjije su poraženi od Kadiza, iako je po dešavanjima na terenu najrealnije bilo da je susret završen nerešenim rezultatom. Domaći tim je imao obilatu pomoć sudije, koji je dva puta pokazao na belu tačku u njegovu korist. Naravno, nije bilo ni govora o prekšajima za najstrožu kaznu, a kako u tim slučajevima i biva, pravda je nakon udaraca sa 11 metara bila na strani Indjije. Kapiten Kadiza Fran Kortes je najpre u 10. minutu pogodio prečku, da bi udarac Huga 20 minuta pre kraja meča mladi golman Vujasinović odličnom paradom uspeo da ukroti.

Dvostruki strelac za španskog trećeligaša bio je Hugo, u 54. i 72. minutu, dok je jedini gol za zeleno-bele postigao Milan Bubalo, fenomenalnim volejem nakon centaršuta Novakovića sa desne strane. Indjija je u prvom poluvremenu imala nekoliko izglednih prilika, ali pokušaji Bubala, Isidorovića i Kostića nisu urodili plodom. Izabranici trenera Zorana Jankovića naredni meč odigraće u subotu, 12. februara, protiv poljskog Vidjeva iz Lodja, sa početkom u 16 časova na Olimpijskom stadionu u Sevilji.

Čiklana de la Frontera. Gledalaca: 100. Sudija: Hektor Munjoz (Španija). Strelci: Hugo u 54. i 82. za Kadiz, a Bubalo u 60. minutu za Indjiju. Žuti karton: Jovanović (Inđija). Crveni karton:  Živanović (Indjija) u 70. minutu.

KADIZ: Kosta, D. Rejes, R. Dijaz, S. Kabaljero, Paris, Moke, L. Armario, Hugo, Diegnito, Fran, Fran Kortes. Igrali su još: Gobi, M. Kabaljero, Kari, Sudvito, Rikardo.
INDJIJA: Poleksić, Novaković, Jovanović, Jakšić, Joksimović, Dimitrov, Tomanović, Slović, Kostić, Bubalo, Isidorović. Igrali su još: Vujasinović, Živanović, Mladenović, Marković, Antonić, Davidov, Lemajić.