XS
SM
MD
LG

Biciklizam: Luka Golović pobedio i u drugoj trci "Školsk lige Novog Sada"

Luka Golović učenik OŠ "Jovan Dučić" pobedio je i u drugoj trci "Školske lige Novog sada" koju organizuje treću godinu za redom BK “Novi Sad” i ubedljivo vodi u ukupnom plasmanu u kokkurenciji petih i šestih razreda. Kod devojčica pobedila je Sofija Vla iz OŠ "Miloš Crnjanski" koja je u prvoj trci bila treća. Drugo mesto pripalo je, kao i u prvoj trci Andrei Bobinac iz OŠ "Nikola Tesla", dok je treće mesto osvojila pobednica prve trke Katarina Đurica (OŠ "Vuk Karadžić" ) i u ovoj kategoriji očekuje se mnogo uzbuđenja u poslednjoj trci.

U kokurenciji devojčica i dečaka sedmi i osmi razredi, na postolju se ponovo našli samo Antonija Cverdelj (OŠ “Đura Daničić”) koja je osvojila drugo mesto a u prvoj trci je pobedila i Luka Dulović iz OŠ “Dositej Obradović” koji je u obe trke bio drugi. Organizovana je i tombola i podeljene su najsrećnijima tri kacige. Uručio ih je balkanski i državni šampion u planinskom biciklizmu,  reprezentativac kragujevačkog Radničkog Bojan Đurđić.

Prijatelji "Školske Lige Novog Sada 2011"  su Gradska uprava za sport i omladinu, Planet bajk iz Beograda, Parking servis iz Novog Sada i Minakva.
Treća trka  “Školske lige Novog Sada”, ujedno i Prvenstvo Novog Sada za đake je 9. aprila. Pobednici "Školske lige Novog Sada" osvajaju bicikle, a najsrećniji na tomboli će biti nagrađeni zaštitnim kacigama i posle treće trke.

Za trke "Školske lige Novog Sada" obezbeđene su zaštitne kacige za sve učesnike. Plasmani druge trke „Školske lige Novog Sada“, peti i šesti razredi, devojčice: 1.Sofija Vla (OŠ „Miloš Crnjanski“), 2. Andrea Bobinac (OŠ „Nikola Tesla“), 3. Katarina Đurica (OŠ „Vuk Karadžić“) itd. Dečaci: 1. Stafan Golović (OŠ „Jovan Dučić“), 2. Đorđe Kovačević (OŠ „Dušan Radović“), 3. Nenad Grijaković (OŠ „Vuk Karadžić“) itd. Sedmi i osmi razredi – devojčice: 1. Đurđica Marić (OŠ „Vuk Karadžić“), 2. Antonija Cverdelj (OŠ „Đura Daničić“), 3. Jovana Meseldžić (OŠ „Kosta Trofković“) itd. Dečaci: 1. Drago Maksimović (OŠ „Miloš Crnjanski“), 2. Luka Dulović (OŠ „Dositej Obradović“), 3. Aleksandar Vujaković (OŠ „Vuk Karadžić“) itd.