XS
SM
MD
LG

Odložene sve utakmice FS RZS, FS RIS i FS Beograd

Fudbalski savez Beograda obaveštava sve klubove koji se takmiče u ligama koje organizuje i vodi FSB da se sve prvenstvene utakmice u Srpskoj ligi – grupa „Beograd“, Zonskoj ligi Beograda, Prvoj beogradskoj ligi (grupe „A“, „B“ i „C“) i Međuopštinskoj ligi (grupe „A“ i „B“), kao i sve prvenstvene utakmice u ligama mlađih kategorija FS Beograda koje su trebale da se igraju predstojećeg vikenda 24. i 25. marta 2018. godine ODLAŽU zbog nepovoljnih meteoroloških uslova. U toku sutrašnjeg dana (petak 23. mart 2018. godine) biće objavljen raspored novih termina za odigravanje utakmica koje se odlažu predstojećeg vikenda.

FS RZS: Odlukom Komesara za takmičenje Srpske lige „Zapad“ i Zonskih liga „Morava“, „Dunav“ i „Drina“, a zbog loših vremenskih prilika u većem delu Zapadne Srbije i natopljenih terena, ODLAŽE SE celo kolo, koje je po rasporedu trebalo da se odigra za vikend 24/25.03.2018. Srpska liga Zapad svoje utakmice 20. kola igraće 31.03. i 01.04.

FS RIS: Sve utakmice 18. kola Srpske lige Istok i Zona Jug, Istok i Zapad kojima rukovodi Fudbalski savez Regiona istočne Srbije su odložene. Do odlaganja utakmica došlo je zbog snega i loših vremenskih prilika. Sve utakmice 18. kola Srpske lige Istok, Zone Jug, Zone Istok i Zone Zapad biće odigrane sledećeg vikenda, 31. marta i 1. aprila. Ranije odložene utakmice 16. i 17. kola biće odigrane u ranije utvrđenom terminu, u sredu 28 marta.

FS VOJVODINE: Zbog loših vremenskih prilika i natopljenih terena utakmice 13. kola Omladinske, Kadetske i Pionirske lige Vojvodine u sve tri grupe (“Bačka”, “Banatska” i “Novosadsko-sremska”) odigraće se 31. marta /01. aprila 2018. godine, a utakmice 14. kola će biti odigrane 07./08. aprila 2018. godine.