XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 02.04. do 08.04. 2018.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


Koncentrišite se na to što vam svakodnevno ispunjava zadate ciljeve. Uspeha tokom ove sedmice možete imati kroz sposobnost trčanja kako na duže tako i na kraće staze. U skladu sa imenom vašeg horoskopskog znaka u danima pred vama neizbežni su ciljani rezultati. Uspeh vam stoji i u ostalim ekipnim sportskim disciplnama koje podrazumevaju skok. Odlični možete biti i u streljštvu.

Ako su neki od vaših planova promena sportskog kluba u danima tokom sedmice mogućnosti postoje. Uz pomoć izraženog talenta postižete jedinstvene rezultate u svom sportskom timu. Nije nemoguće ni obaranje rekorda. Zahvaljujući brzini refleksa tokom ove sedmice postižete rezultate u brzim akcijama i iznenadnim napadima. Očekujte ulogu kapitena.

Tamo gde do izražaja može doći taktika i dobra procena tamo će se horoskopski Blizanci naći u odlučujućoj ulozi. Tokom ove sedmice nećete biti previše aktivni. Više ćete biti na klupi a manje na sportskom terenu. Obraćajte pažnju na prisutne učesnike i koristite brzinu refleksa kao i do sada. Sport ćete u danima pred vama doživljavati više kao zabavno društvenu okolnost a manje kao dokazivanje sportskim rezultatima.

Delovaćete veoma odgovorno i nećete dozvoljavati da bilo ko koriguje vaše kriterijume ili sportski ritam. Kao što uvek radite tako ćete i ove sedmice rasporediti startne pozicije po kategorijama važnosti. Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje i saradnju sa stranim licima horoskopske Rakove očekuje uspeh. Fudbalski timovi sastavljeni tokom ove sedmice imaće predispozicije ka polju inostranstva.
Razmislite još jednom pre donošenja odluka. Posvetite se malo više sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše desne strane. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv. Čuvajte se verbalnih napada i sitnih povreda.

Posvetite se malo više sportskoj disciplini u kojoj možete pokazati sposobnost koncentracije. O brzini kretanja na terenu obratite pažnju jer može doći do brzih umaranja. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni materijalnu sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima.

Zadržite samopouzdanje i optimizam kao svoju glavnu orijentaciju. Toliko ste ambiciozni da vas nije lako zaustaviti. Sportski ste veoma aktivni i ostvarujete u danima tokom sedmice što se od vas očekuje. Na neki način ovo mogu biti dani značajnih planiranja i iščekivanja. Možete očekivati značajnu promenu koja može značiti da ćete biti u mogućnosti da sebi obezbedite bolji sportski standard.
                                                                                         
Rezultate ćete ostvarivati po postojećem dogovoru članova sportskog tima. U pojedinim trenutcima moraćete da delujete po nečijim instrukcijama iako mislite da imate bolje rešenje. Neke horoskopske Škorpije prepustiće nekom drugom isticanje, neke Škorpije će se povući iz sportskih aktivnosti a biće i onih horoskopskih Škorpija koji će na terenu zaigrati kao rezervni igrači.

U danima tokom ove sedmice najbolje se snalazite kao napadači, mada biće i onih koji će biti uspesni i dobri u odbrambenim stavovima. Kroz ekipne sportske aktivnosti ne ograničavajte sebe i nastupajte samostalno. Bićete zapaženi i istaknuti rezultatima u sportu kojim se bavite. Tamo gde se bude tražila brzina biće to vaša startna pozicija. Izbegavajte situacije ispravljanja tuđih grešaka, sukobljavanja i čuvajte se sitnih povreda.

U danima pred vama postojaće mogućnost da vaše sportske vrednosti dobiju pozitivne reakcije što će zadovoljiti različite kriterijume budućih ekipnih saradnji. Nekim horoskopskim Jarčevima dani tokom sedmice doneće odluku i opredeljenje za bavljenje sportskim poslovim kao što su sportski trener, menadžer, sudija...

Tamo gde do izražaja može doći taktika i dobra procena tamo će se horoskopska Vodolija naći u odlučujućoj ulozi. Tokom ove sedmice nećete biti previše aktivni. Više ćete biti na klupi a manje na sportskom terenu. Obraćajte pažnju na prisutne učesnike i koristite brzinu refleksa kao i do sada. Sport ćete u danima pred vama doživljavati više kao zabavno društvenu okolnost a manje kao dokazivanja sportskim rezultatima.

Budite spremni na promene jer ćete u danima tokom sedmice dobijati ponude koje će vam odgovarati i koje ne bi trebalo da propustite. Horoskopski Ribe u ulozi kapitena, sportskog trenera, menadžera ostvariće značajne uspehe. Posvetite se sportu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju posebno u okviru privatnog kluba. Od sportskih ponuda u danima tokom ove sedmice možete očekivati dobar honorar.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović