XS
SM
MD
LG

Sport klub uz Borovčanina

TV stanica Sport klub ubuduće će pratiti sve mečeve Nenada Borovčanina, najboljeg  srpskog boksera u WBC kategoriji. Sport klub će raditi i TV prenos meča u Banja Luci, juna 2011. u kome će se Borovčanin boriti za titulu šampiona Evrope u WBC kategoriji.

Sport klub će emitovati prenose svih revija koje bude organizovao Bali-Balkanboksing (2011: Podgorica, Banja Luka, Sarajevo, Gevgelija, bazeni Košutnjak-Beograd, Loznica i Zlatibor). Bali-Balkanboksing će u koprodukciji sa Sport klubom praviti i emisiju o boksu BALKAN BOXING TIME sa temama: profesionalni boks, ex YU legende, svetski boks i škole boksa po eks YU republikama)

- Za mene je velika stvar što iza mene staje televizija Sportklub koja je regionalni lider u sportskim TV prenosima na prostorima bivše Jugoslavije! Ovo je prvi put da jedna televizija na ovakav način ulazi u profesionalni boks. Ovako je Don King krenuo davnih sedamdesetih godina, kada je Klej boksovao prvo sa Formenom, pa sa Frejzerom i zahvaljujući televizijskim prenosima postao prvi sportista na planeti koji je zaradio milion dolara. Njegovim stopama kasnije su išli mnogi šampioni, a devedesetih godina na isti način počeo je da se razvija boks u zapadnoj Evropi. Sada je došao red i na Balkan i ovo je šansa, ne samo za mene već i za mnoge balkanske boksere, da se zahvaljujući Sportklubu promovišu i privuku pažnju i interesovanje sponzora – bio je prvi komentar Nenada Borovčanina nakon zaključenja ugovora sa Sport klubom.

Dogovorom o saradnji koju je postogao Sport klub sa Nenadom Borovčaninom i kampom Bali-Balkanboxing zadovoljan je i direktor ove TV stanice Nemanja Simeunović.
-  Veliki smo prijatelji. Nenad je naš najbolji bokser, a mi smo najbolji sportski TV kanal na našim prostorima. Veliko nam je zadovoljstvo da sarađujemo sa Nenadom koji je sjajan čovek i sportista i  uvek ćemo imati sjajnu saradnju, a i prirodno je da najbolji sarađuju sa najboljima - rekao je Simeunović nakon potpisivanja ugovora.