XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Omladinac (Opovo) Seniori - Omladinac (Opovo) Veterani 2:4

Sjajno sportsko poslepodne u Opovu! Ko nije gledao,ima za čim da žali. Utakmica jeste bila prijateljskog karaktera, ali je vidjeno pregršt lepih poteza, šest prelepih golova i fer-plej iznad svega. Da krenemo prvo sa "četom" trenera "Žuće" Stojcica: šta reci o ekipi koja je od početka prolećnog dela šampionata (odigrano četiri kola) dala 10 golova, a primila samo 1!!!

Kada ih čovek gleda na terenu, to izgleda u najmanju ruku kao tim iz Srpske lige, a ne član Ddruge Južnobanatske lige! Trenutno su na drugom mestu sa realnim šansama za plasman u viši rang. Prosek godina u ekipi ni 20godina, za svaku pohvalu.
Sa druge strane, glavni "krivac" za okupljanje "stare garde" je agilni Petar Begović živa legenda i nekada prvi čovek Omladinca. U ekipi sve "prekaljeni borci".  Mile Jošić, Dejan Lazić, Krivokuća, stameni stoper Nikola Sojić (nekadašnji igrač slovenačkog Maribora, Spartaka iz Subotice)...malo bi bila ova rubrika da o svakome napišemo po nesto!
Prva kolosalna šansa za "veterane", ali 1 na 1 sa golmanom ne koristi Krivokuća, šutira u golmana. Samo minut kasnije već je bilo 1:0 za "seniore". Srdjan Spasov nakon sjajne akcije prosledjuje loptu u mrežu. U prvom poluvremenu treba istaći još sjajnu šansu za ""veterane" kads je Mitić sa pola metra uspeo da prebaci ceo gol!

U drugom poluvremenu, nakon sumnjive situacije Aleksandar Popović postiže drugi pogodak za "seniore" i kada su svi mislili da će biti puna mreža "veterana" na scenu stupa "stara garda".  Mile Jošić postiže sjajan gol za 2:1. Nakon sjajnog pasa Krivokuće, Mitić sa 18 metara lobuje golmana za 2:2. Nedugo zatim Mile Jočić čini bravuru sa 16 metara, golman odlazi na jednu a lopta u 90! Tačku na "I" stavlja najiskusniji Dejan Lazić, nakon nesebičnog pasa Mitića u sam smiraj meča za konačnih 2:4.
Sjajno druženje takozvano "treće poluvreme" nastavljeno je odmah nakon meča i dok pišem ovaj izvestaj još uvek traje, a nakon svega vidjenog Opovo treba da bude ponosno što ima ovakve momke i sportske radnike!