XS
SM
MD
LG

Kup Srbije: Sinđelić - Voždovac 1:0

Zmajevi nisu uspeli da plasiraju u narednu rundu kupa i pored veće inicijative tokom celog meča. Napadali su od starta momci sa Voždovca, ali nisu uspeli da dođu do gola, odnosno da zatresu mrežu domaće ekipe. Odlične prilike su imali Mikić, Milunović i Milutinović, ali njihove udarce je zaustavljao golman domaćih.

Sinđeliću je uspelo da zatrese mrežu. Nakon akcije po desnoj strani i centaršuta koji nije bio opasan po gol, lopta je slučajno zakačila kapitena Petrović i savladala golmana Ilića. Igrao se 35. minut.
 
Ipak, to nije demoralisalo izabranike Jovana Damjanovića. Krenuli su Zmajevi još hrabrije kao golu domaćina, ređale su se šutevi Milunovića, Milutinovića, ali i Maksimovića u par navrata. Opasan je bio i Stuparević, ali sreća je bila saveznik Sinđelića i pravo je čudo kako Zmajevi nisu došli do rezultatskog egala.
 
Domaćin je mogao do još jednog gola, ali u 78. minutu Nakon udarca sa bele tačke. lopta je pogodila stativu i odbila se u polje.

FK SINDjELIĆ – FK VOŽDOVAC 1:0 (1:0)

Glavni sudija: LUKIĆ Lazar
Prvi pomoćni sudija: MIHAJLOVIĆ Milan
Drugi pomoćni sudija: BOGIĆEVIĆ Dragan
Četvrti sudija: MARKOVIĆ Momčilo
 
FK VOŽDOVAC: ILIĆ, ĆIRKOVIĆ, MIKIĆ, JOVANOVIĆ, BLAGOJEVIĆ, MILUTINOVIĆ, PETROVIĆ, MAKSIMOVIĆ, MILUNOVIĆ, DURONjIĆ, JEVTIĆ. IGRALI SU JOŠ: STUPAREVIĆ, JEŠIĆ I ZOĆEVIĆ.
 
FK SINDjELIĆ: VUKAŠINOVIĆ, BUMBAR, BAJČIĆ, DjORDjEVIĆ, STANKOVIĆ, DjURIĆ, KRIČAK, LAI, VLADISLAV, KRSTIĆ, DHAKA.