XS
SM
MD
LG

Drugovac počeo pripreme

Drugovac koji je nije uspeo u prethodnoj sezoni da sačuva status člana Podunavske okružne lige, počeo je pripreme za takmičenje u Opštinskoj ligi Fudbalskog Saveza Smedereva grupa "Šumadija". Što se uprave tiče knjiga je opet spala na dva čoveka, predsednika Zorana Jovanovića i trenera Slobodana Stevanovića popularnog Radeta Zirinog.

Klub se ponovo oslonio na momke iz sela i po tome je jedinstven u ovom delu, gde klubovi dovode igrače iz drugih mesta i plaćaju im za igranje što je za ovaj rang zaista čudno, a postavlja se i  pitanje opravdanosti toga jer je ovo poslednji rang takmičenja. “Radetove bebe” u prvoj utakmici koja je označila i početak priprema savladale su ekipu Dubone iako  rezultat nije bio u prvom planu, već okupljanje ekipe. Već za četvrtak zakazana je i sledeca provera.

Na prvu prozivku odazvali su se sledeći igrači: Dejan Živković, Mladen Milojević, Jovan Mirković, Nikola Mirković, Marko Mirković, Milan Mirković, Dragan Mirković (moja malenkost), Nikola Živojinović, Nikola Živanović, Milić Vladislav, Radoslav Marković, Milošević Aleksandar, Pavlović MIloš i Milojević Goran.

Ambicije kluba su pre svega razvoj i afirmacija igrača iz sela, bez imperativa borbe za najviši plasman, shodno finansijskim mogućnostima.