XS
SM
MD
LG

Sa Gagijem u bolje sutra

Košarkaški klub Igokea danas je dobio novog trenera. Nakon tri vezana poraza u ABA ligi uprava Aleksandrovčana smijenila je Žarka Milakovića a za novog tenera postavljen je Dragan Gagi Nikolić.

Dragan Nikolić ima 46 godina. Trenersku karijeru počeo je trenirajući ŽKK Profitnes iz Ohrida. Kasnije je vodio i Mladost iz Zemuna u dva navrata, Metalac, Proleter, Tamiš,.U sezoni 16/17 vodio je Karpoš Sokoli. Karpoš je imao omjer 0-7 u ABA ligi kada je Nikolić preuzeo ovaj tim. Serijom dobrih rezultata Karpoš je bez ikakvih problema ostao u ligi a savladali su između ostalog i ekipe Budućnosti i Cedevite. Ovu sezonu počeo je Poljkoj vodeći Kdžalin ali je nakon serije loših rezultata dobio otkaz.

Sa Gagijem Igokea kreće u bolje sutra. Tim se nalazi u zoni ispadanja a bar na papiru imaju veoma respektabilan sastav koji bi se morao boriti za gornji dio tabele. Milakoviću je falilo autoriteta. Svako je igrao za sebe a ne za tim. Nikolić to sigurno neće dozvoliti jer zna da nametne svoj autoritet. Pored toga posjeduje i mnogo znanja i djeluje bar na prvu da je Igokea pogodila sa izborom trenera. Da li će stvarno tako biti, vrijeme će pokazati.

Foto: ABA liga