XS
SM
MD
LG

''Trejd'' Igokee i Manrese

Košarkaši Igokee napravili su promjenu u svom rosteru. Redove Aleksandrovčana napustio je Tomislav Zubčić dok je u Igokeu došao Marko Luković.

Zubčić će karijeru nastaviti u redovima španske Manrese gdje će provesti ostatak sezone. Zubčić je u dresu Igokee bilježio 19 poena po utakmici, 3,6 skokova, 1,3 ukradenu loptu i 1,1 asistenciju. Ugovor sa Igokeom imao je do kraja januara pa je njegov odlazak bio odavno očekivan. Cedevita je takođe bila zainteresovana za sjajnog strijelca ali ipak se sa njima nije uspio dogovoriti i karijeru će nastaviti u Španiji.

U drugom smjeru, iz Manrese u Igokeu, došao je Marko Luković. Luković ima 28 godina i igra na krilnim pozicijama. Karijeru je počeo u Megi a potom je igrao za Trier, MZT, Krku, Mursiju da bi ove sezone bio član Manrese. Radi se o iskusnom igraču koji će svojim iskustvo pomoći Igokei u nastavku sezone.

Inače, Luković neće biti jedino pojačanje Igokee. Kako je na svom tviter nalogu najavio generalni menadžer Igokee, Igor Dodik, Igokea će dovesti još jednog igrača u narednim danima.

Foto: FIBA