XS
SM
MD
LG

Streličarstvo: Dva srebra streličarima BSK na turniru u Bugarskoj

Članovi Beogradskog streličarskog kluba (BSK) osvojili su dve srebrne medalje i dva četvrta mesta  na turniru u mestu Samokovo ispod poznatog bugarskog smučarskog centra Borovec. U disciplini kompaund (lukovi sa točkićima) za seniore,  Branislav Jevtić jer osvojio srebrnu medalju sa 563 krugova. Drugi srebrni trofej pripao je u disciplini olimpik za seniorke Marini Jovanović sa 496 krugova.
- Ovo su lepi plasmani obzirom da smo tek počeli sezonu u dvorani - istakla je  Gordana Knežević generalni sekretar BSK.- Konkurncija je bila dobra, učestvovalo je preko 100 takmičara iz Rumunije, Bugarske i Srbije.  Zahvaljujemo se domaćinima na srdačnom prijemu i čestitamo na dobro organizovanom dvodnevnom turniru.

Olimpik stilom za seniore Vladimir Janković zauzeo četvrto mesto sa 526 krugova, a lep plasman ostvarila je juniorka Marina Ljubinković koja je takođe zauzela četvrto mesto sa 485 krugova kompaund lukom.  Darko Babović (kompaund, seniori),  osvojio je  14. mesto sa 535 krugova. Prema kalendaru Streličarskog saveza Srbije naredni turnir u dvorani je 4. decembra u Pančevu, a potom 18. decembra turnir Elit arčerija u Kovilovu.