XS
SM
MD
LG

Besplatan sport za omladinu na Adi Ciganliji

Sportsko udruženje SOFA Vas obaveštava da i ove godine nudimo mladima priliku da uživaju u sunčanim danima i provedu ih u prirodi, družeći se i uz to čineći nešto dobro za sebe. Naš cilj je da mladima, uzrasta od 18 do 30 godina, omogućimo da sebave sportom besplatno. Aktivnosti na Adi Ciganliji kod Veslačkog kluba Beogradski univerzitet počinju 15. jula i traju do 15. septembra.

Sve što je potrebno je da napravite svoj profil na sajtu sofa.rs, pronađete u kalendaru aktivnosti ili sport koji vam najviše prija, i dođete! Aktivnosti koje organizujemo na Adi su odbojka na pesku, joga, teretana, badminton, Total Body Workout (TBW) i trening kondicione pripreme. Takođe, obezbedili smo bicikle i rolere koje možete besplatno iznajmiti.

,,Jako je važno da se mladi bave sportom. Ada Ciganlija je najatraktivnija destinacija na otvorenom u Beogradu i iz tog razloga očekujemo Vas u što većem broju’’, poručila je PR sportskog udruženja Nada Benčina.
 

Detaljnije informacije o pojedinačnim sportovima, kao i raspored aktivnosti, nalaze se na sajtu sofa.rs i društvenim mrežama Instagramu, Facebook-u i Twitter-u.

Pored SOFADE, organizujemo redovne aktivnosti koje se održavaju tokom čitave godine, na Zavodu za sport i medicinu sporta i na SC ,,11. April’’. Radimo na tome da besplatno bavljenje sportom omogući i mladima u drugim gradovima Srbije. Za sada nam je to pošlo za rukom u Subotici, Kragujevcu i Nišu.

SOFA je neprofitno sportsko udruženje studentskih i omladinskih fizičkih aktivnosti. Naša misija je da promovišemo volonterizam i aktivizam, zdrav način života, sportski duh i timski rad. Ideja o SOFA projektu nastala je pre pet godina, kada je i predstavljena studentima od strane ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.  SOFA i sada svoje aktivnosti organizuje pod pokroviteljstvom i podrškom Ministarstva.