XS
SM
MD
LG

RFRSH Entertainment prodaje Astralis i Origen

Izvor: RUR Esports

RFRSH Enteratinment se danas zvanično razišao sa sa svojim profesionalnim Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends ekipama, nakon par nedelja spekulacija.

CS:GO tim Astralis i LoL tim Origen zvanično više nisu pod vlasništvom RFRSH-a, nakon što ih je kompanije prodala Astralis Group ApS-u, što je nova danska esports kompanija. Kako navode razni mediji, ovaj prodaja vredna je između 10-15 miliona Eura.

Ova prodaja se dešava samo par nedelja nakon što je novinar Richard Lewis otkrio da su odnosi kompanije i igrača Astralisa u veoma lošem stanju. Igrači Team Liquda su bili razočarani što su morali da se takmiče na svim Blast Pro Series turnirima, zbog čega su propuštali par velikih takmičenja, što je omogućilo Liquidu da izgradi samopouzdanje i preuzme poziciju broj 1.

Nakon što se sva ova drama završila, Astralis će sada kao trećeplasirana ekipa sveta pokušati da povrati svoju igru i da dokaže svima da su i dalje ista ekipa, koja je prošle godine dominirila celim svetom. Oni će StarLadder započeti 28. septembra, gde će kao šampioni prethodnog Majora pokušati da osvoje treći Major za redom.