XS
SM
MD
LG

Lepa tradicija u Šimanovcima

Zanimljivo takmičenje u Šimanovcima

Povodom Slave Šimanovaca, Košarski klub Šimanovci organizuje u petak, 16. avgusta, sa početkom u 16. časova, turnir u basketu („tri na tri“).

- Basket, odn. „tri na tri“, sve je popularniji i postao je oliumpijski sport – kaže Miloš Milivojević, jedan od organizatora zanimljivog takmičenja – Očekujemo da će ovovogodišnje takmičenje biti masovnije i kvalitetnije od prethodnih. Kao i svake godine, posebnu zahvalnost dugujemo Zoranu Vojkiću, zameniku predsnika opštine; Siniši Đokiću, prededniku Sportskog saveza „Razvoj sportova“ i Tomi Ćirkoviću, direktoru JU Sportski centar, bez čijeg razumevanja i pomoći ne bi ni postojao naš klub, a samim tim ni turnir. Takođe, zahvaljujemo se na velikoj pomoći „Skupštini Bar“ i „Elektro Bovanu“. Prijava po ekipi je 2.000 dinara. Prva nagrada je 50.000 dinara, a druga 20.000. Detaljnije informacije se mogu dobiti na telefone 063 8682210 i 062 731975.

 Ljubitelji košarke, sporta uopšte, očekuju još jedno izuzetno zanimljivo i masovno takmičenje, kao što je to bio nedavno organizovan humanitarni turnir u futsalu. Nema razloga da tako i ne bude, uzimajući u obzir ko je u organizacionom odboru (Miloš Milivojević, Nebojša Gajica, Aleksandar Bogdanović, Nemanja Čučković, Vladan i Sava Ninić, Marko Micković i Đorđe Živanović).