Luk nastavio pobedničku seriju

Luk iz Voćnjaka, član Opštinske lige Loznica,  nastavlja pobednički niz ove jeseni. Nova uverljiva pobeda zabeležena je u kup takmičenju a savladan je Antimon iz susedne Zajače sa 2:0. 
Utakmica je igrana u sredu na igralištu u Voćnjaku u okviru četvrtfinala kupa Opštinskog fudbalskog saveza Loznice.

Golovi su postignuti u drugom poluvremenu, a dvostruki strelac bio je Igor Mihailović. Prvi čovek Luka Goran Ranković  rekao nam je da su njegovi fudbaleri imali veći posed lopte, više izglednih prilika, pa smatra da je rezultat mogao biti i ubedljiviji.

On je zadovoljan igrama i rezultatima svog tima ove jeseni i očekuje da se sa takvom praksom i nastavi u narednim prvenstvenim i kup mečevima. Antimon igra u Međuopštinskoj ligi Jadar, u koju posle sedam godina tavorenja u najnižem rangu, planira da se vrati klub iz Voćnjaka. 

Luk je predhodno u kup takmičenju eliminisao sa 3:1, Mladost iz Donjeg Dobrića, člana Mačvansko okružne lige. 

Na startu prvenstva Opštinske lige u nedelju savladan je ubedljivo sa 4:1 Jadar iz Stupnice.
Predstojeće subote u derbiju kola Jelav na svom terenu dočekuje tim iz Voćnjaka. 

Luk u novo prvenstvo Opštinske lige Loznica ušao je sa maksimalnim ambicijama za osvajanje prvog mesta i povratak u Međuopštinsku lig Jadar, odakle je ispao pre sedam godina.

Dolaskom Gorana Rankovića na čelo kluba od ovog proleća, ambicije su narasle, ali čini se po dosadašnjem razvoju situacije, da su realno moguće i ostvarive.   

Stadion Luka u Voćnjaku. Sudija: Miroslav Matić (Tršić).  Pomoćne sudije: Željko Stanojević, Filip Jakovljević (Loznica). Strelac Mihailović u 57. i 70. minutu. Žuti kartoni: B. Simić, B. Milovanović (Luk),  Milanović, Avramović (Antimon). 

Luk: M. Marković, M. Marković, Stanimirović (I. Simić), Mijailović, Janjić, Pavlović, N. Matić (Đuričić), Simić, Mihailović, D. Matić (Đ. Pantić), B. Milovanović (Jezdić).

Antimon: N. Matić, Krstić, Bogićević, Avramović, S. Andrić (Vitić), A. Milovanović, A. Andrić, F. Vasiljević, N. Vasiljević, Milošević, Milanović (N. Pantić).


TE Gučevo 4 : 0 Sloga
Mladost (B) 2 : 1 Jelav
Granit 3 : 2 Jadar
Mladost (G) 2 : 4 Luk
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Mladost (DB) 8 7 1 0 22
2 Jelav 8 6 1 1 19
3 TE Gučevo 8 5 0 3 15
4 Mladost (B) 8 5 0 3 15
5 Luk (-1) 8 5 0 3 14
6 Sloga 8 3 1 4 10
7 Granit 8 1 2 5 5
8 Mladost (G) 8 1 1 6 4
9 Jadar 8 0 0 8 0