XS
SM
MD
LG

Partizan u Laktašima (video)

Crno-beli počinju ABA sezonu u Laktašima! U utakmici 1. kola regionalnog šampionata, Partizan NIS gostuje protv Igokee u Republici Srpskoj, a meč je na programu u subotu, 5. oktobra od 18 časova. Posle trijumfa u Superkupu ABA j.t.d. lige i premijerne pobede u 7Days Evrokupu, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri pred sutrašnji meč poručuje: 

"Na prvom mestu, želim brz i potpuni oporavak Trifi. Svi navijamo za njega i nadamo se uspehu. To je prvo i najvažnije", istakao je Trinkijeri i potom nastavio o prvoj utakmici: 

"Počinje sezone, pred nama je prvo gostovanje, a u takvim situacijama uvek moramo biti oprezni, koncentrisani i pametni. Igokea će sigurno dati sve od sebe i odigrati jedan fantastičan meč. Stoga verujem da nas očekuje dobra utakmica", poručio je Trinkijeri. 

Plejmejker crno-belih, Nemanja Gordić je pred sutrašnji meč izjavio: 

"Gostovanje u Laktašima je uvek teško, Igokea svake godine ima dobru ekipu koja je u stanju da svakom timu u ligi napravi probleme. Naša obaveza je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta i da odigramo dobro kako u odbrani tako i u napadu", istakao je Gordić. 

Navijači Partzana iz Laktaša su košarkašima priredili spektaluaran doček. 

 
Doček košarkaša Partizana u Laktašima

Grobari Laktaši priredili su spektakulčaran doček svojim ljubimica. Oni večeras igraju meč prvog kola ABA lige protiv Igokee.

Posted by Sport DC on Friday, October 4, 2019

Direktan prenos sutrašnje utakmice, biće emitovan na TV Arena Sport. 

(Foto: KK Cibona / Željko Baksaj)