XS
SM
MD
LG

Bimal Jedinstvo i BL Volej otvaraju MEVZU

Bimal Jedinstvo i BL Volej ove godine, kao nikada ranije odigraće puno mečeva jedni protiv drugih, a prvi je na programu već danas od 19 časova u dvorani brčanske Gimnazije, u okviru prvog kola Srednjoevropske lige (MEVZA).

Ovo takmičenje, biće pravo osvježenje na odbojkaškoj sceni, a oba tima ozbiljno su pristupile toj ligi.

Bimal Jedinstvo na meču u Tirani

Brčanske "princeze" imale su težak ispit u Tirani u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a zamimljivo je da poraženi iz tog dvomeča igra upravo protiv tima iz Banjaluke u okviru CEV Kupa. 

Sonja Vujnić, korektor ekipe iz grada na Vrbasu i udarna igla u ekipi Radmile Marković vjeruje da u ovom meču mogu mnogo više nego što je to bio slučaj prethodnih godina, u meču sa Brčankama. 

"Bimal Jedinstvo je svakako ekipa koja zaslužuje respekt, ali mi u ovu utakmicu ulazimo maksimalno motivisano i bez pritiska. Imamo tri pojačanja u odnosu na prošlu sezonu i atmosfera u ekipi je odliča. Očekujem jednu dobru odbojkašku predstavu, verujem u svoju ekipu i nadamo se najboljem"- kazala je Vujnićeva. 

Libero Bimal Jedinstva Katarina Popović, koja je odlično odigrala u Tirani iako je tim koji sa klupe predvodi Smail Perezovića poražen 3:1, sa ne strpljenjem čeka početak MEVZE. 

'' Veoma smo uzbudjeni što igramo MEVZU razlikuje se dosta od naše lige, naporna putovanja, teške utakmice ali ćemo se truditi da odigramo što bolje i da pokazemo da zasluženo igramo ovu ligu.
Sezonu otvatamo sa protivnikom sa kojim ćemo se najviše susretati ove sezone, u kupovima i u MEVZI.
Ekipa je izmijenjena ali je dosta dobro poznajemo, igrali smo pripremni turnir protiv njih, ali na osnovu jedne utakmice se ne moze ništa zaključiti. Daćemo sve od sebe da pruzimo što bolju partiju pred domacom publikom pa neka pobijedi bolji - kazala je Popovićeva koja se poslije dugo godina vratila na poziciju libera, na čemu je gradila karijeru a do prošle sezone igrala je primača servisa.