XS
SM
MD
LG

Bimal Jedinstvo prejako za BL Volej

Bimal Jedinstvo počelo je pobjedom Sredneevopsku (MEVZA) ligu, a na premijeri u svojoj dvorani savladan je BL Volej sa maksimalnih 3:0.

Brčanke prejak za BL Volej

Ni jednog trenutka ovog susreta, nije se dovodio u pitanje pobjednik, pa brojka od 15 poena gošći, dovoljno govori o (ne)moći i jednih i drugih u datom trenutku.

I dok je odbojkaška javnost vjerovala da Banjalučanke mogu parirati brčanskim "princezama" pozivajući se na umor od teškog meča iz Tirane, od toga nije bilo apsolutno ništa.

Trener domaćih Smail Perezović i ove godine je na slatkim mukama kada je širina klupe u pitanju, pa se rotiranjem igračica dobija željeni nivo. Ostaje žal što se povrijedila Žana Dragutinovic pred kojom je duža pauza. Tim iz grada na Vrbasu, definitivno je još uvijek u fazi adaptacije, no svakako da će i one doći na željeni nivo, ali da bi pobijedile višestruko šampiona BiH potrebno je nešto više. 

Podsjećmo, Bimal Jedinstvo, već 16. oktobru  igra revanš meč protiv albanskog šampiona u kvalifikacija  za Ligu šampiona, dok Banjalučanke očekuju poraženog da odmjere snage s njima u kvalifikacija za CEV Kupu.