XS
SM
MD
LG

Mladost bolja od Mladosti

HAOK Mladost, zagreb

Zagrebačka Mladost slavila je са 3:0 u setovima (26-24, 25-18, 25-21) protiv  debitanta MEVZA lige Mladost Brčko u petak наveče. Što se tiče rezultata, državni prvaci Hrvatske ponovo su na vrhu tabele sa sedam bodova, a iza njih je Kamnik sa šest bodova.

"Veoma sam zadovoljan načinom na koji smo igrali danas. Pokazali smo велику концентрацију и učinakје био одличан. Zato, čestitam mojim igračima", izjavio je glavni trener Mladosti Zagreb Rade Malević nakon druge pobede u trećem meču ove sezone u MEVZA ligi.

Branko Mišić, glavni trener Mladosti Brčko, objasnio je da je

Мојtim odigrao prvi set prilično koncentrisano, a zatim se koncentracija nažalost smanjila. Međutim, ne treba zaboraviti da je takmičenje u MEVZA ligi novo iskustvo za nas!"

Jovan Delić iz Brčkog bio je najbolji поентер meča sa ukupno 19 poena. Marino Marelić имао je 17 bodova za pobedničku stranu, uključujući četiri asa.

Treći meč MEVZA lige ove nedelje biće održan u Gradskoj dvorani u Kaštelu. Mladost Ribola dočekuje branioče šampiona ACH Volеј  Ljubljana. Obe екипе  su do sada zabeležile по jednu pobedu.