XS
SM
MD
LG

Premijerno u Zrenjaninu

Sa jednog od poslednjih treniga Bečejaca

Duga prvenstvena pauza sklonila je odbojkaše Bečeja iz vidokruga sportskih dešavanja. Ali, tome je došao kraj. Predstojećeg vikenda startuje sezona drugoligaškog „severa“ i Bečejci će, ponovo, biti u žiži interesovanja.

Premijerna utakmica Bečejaca je u Zrenjaninu, gde ih dočekuje uvek opasni Proleter. Novi trener Veselin Džigurski ima nešto izmenjen sastav na raspolaganju, pa je pitanje koliko je isti uigran.

- Radili smo korektno u minulom periodu, nešto smo iskusniji u odnosu na sastav koji je igrao u minuloj sezoni i to bi trebalo da se odrazi u igri, a onda i rezultatima. Naravno, rano je davati bilo kakve prognoze, a naš cilj je da zadržimo status drugoligaša. Što se tiče utakmice u Zrenjaninu, idemo da se nadigravamo, da vidimo koliko smo uspeli da se uigramo, a od zalaganja na terenu zavisiće rezultat, razmišljanje je trenera-igrača Bečeja Veselina Džigurskog.

Podsećanja radi, više nema u sastavu Stefana Mitrovića i Alekse Marošanovića, koji zbog upisa na fakultet ne mogu da ispunjavaju klupske obaveze. Posle godinu dana pauze iz zdravstvenih razloga, vratio se Miloš Rakić, a stigao je i povratnik u matičnu sredinu Nebojša Milovac. Prave novajlije su primač Mladen Brkić iz Futoga i dizač Branislav Vojnović, koji je minule sezone nosio dres Novog Sada. Reč je o dvojici igrača iz A prvoligaškog karavana, čije će iskustvo umnogome doprineti mlađanom sastavu Bečejaca.


Srem Eaton 1 : 3 Bečej
Mladost (NP) 0 : 3 Proleter
Kulpin 3 : 0 Partizan
Mladost (BP) 0 : 3 Vojvodina NS Seme 2
Dunav Volley 3 : 0 Sombor
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Kulpin 3 3 0 9
2 Bečej 3 3 0 8
3 Dunav Volley 3 2 1 7
4 Vojvodina NS Seme 2 3 2 1 6
5 Srem Eaton 3 2 1 6
6 Proleter 3 1 2 3
7 Partizan 3 1 2 3
8 Sombor 3 1 2 3
9 Mladost (BP) 3 0 3 0
10 Mladost (NP) 3 0 3 0