XS
SM
MD
LG

Kaštela u Brčkom

Šesti takmičarski duel ovogodišnjeg izdanja Srednjoevropske odbojkaške lige MEVZA, izabranicama Smaila Pezerovića, donosi susret protiv hrvatskog  predstavnika, ekipe HOK Kaštela.

Meč koji je na programu u petak od 19:00 časova u dvorani brčanske Gimnazije, predstavljaće priliku “Brčanskim princezama” da poprave sopstveni bodovni saldo te dodatno uvećaju šanse za konačnim plasmanom među četiri najbolje ekipe.

Uprkos dobrim predstavama u posljednja dva meča, ali izostankom rezultatskog uspjeha, u taboru Brčaka vlada optimizam te vjerovanje da će se sportska sreća u ovom slučaju okrenuti ka njihovoj strani i da će imati priliku za slavlje u posljednjem susretu na domaćem parketu u ovoj godini.

Mi smo debitanti u izuzetno kvalitetnoj ligi ali i kao takvi smo pokazali da možemo da se nosimo sa našim protivnicima. Dočekujemo ekipu koja je ostvarila zavidan rezultat u prošlom kolu ali vjerujem da se uz pomoć naših navijača možemo predstaviti u najboljem svijetlu i stići do pozitivnog rezultata koji će nas dovesti korak bliže krajnjem cilju. rekao je Smail Pezerović, šef stručnog štaba ŽOK Bimal-Jedinstva.

Ženski odbojkaški klub Bimal-Jedinstvo trenutno zauzima 4. poziciju na tabeli Srednjoevropske lige.

izvor:sportla.ba