XS
SM
MD
LG

Ruganijeva devojka optužila Juventus da su krili podatke o zarazi

Nova afera potresa Italiju! Devojka zaraženog fudbalera Juventusa iznela je u javnost žestoke optužbe na račun kluba iz Torina. 

Danijele Rugani je bio prvi fudbaler zaražen korona virusom u Seriji A, a njegova devojka Mikela Persiko iznela je žestoke optužbe na račun čelnika Juventusa.

 Odmah nakon toga prekinuto je prvenstvo Italije, ubrzo su to pratile i ostale evropske lige, UEFA je pomerila utakmice Lige šampiona i Lige Evrope.

Međutim, sada se pojavila druga informacija da je "stara dama" znala da je Rugani zaražen i da je to prikrila kako bi odigrala meč sa Interom i tako "zasela" na prvo mesto tabele!

Kako prenosi „Gazeta delo sport“ Rugani je testiran 8. marta na dan meča između Juventusa i Intera. Iako su rezultati stigli isti dan.

"Danijele se bio vratio kući sa treninga, nije se dobro osećao, imao je temperaturu i obavestio je tim da će prenoćiti na drugom mestu. Probudio se i osećao bolje, a klub je ipak odlučio da ga testira na COVID-19. Znam sigurno da je uradio test u nedelju (8. mart), a da sam ja 16. marta", ispričala je Mikela Persiko u intervjuu za italijanske medije.

Ljudi iz Juventusa odgovorili su na ovu optužbu smatrajući je lažnom, jer su, po njihovim rečima, rezultati testa stigli tek 11. marta i da je klub odmah nakon toga obavestio javnost o tome.

(Kurir sport, Gazeta delo sport)