XS
SM
MD
LG

Anđelka Vuletić, fudbalski biser iz Deča

Fudbalski geni su čudo

Iako se sa fudbalom, zvaničniji, druži tek dve godine, u okviru Škole fudbala Sremca iz Deča, Anđelka Vuletić (11) je već skrenula pažnju sportske javnosti na sebe. Ne smeta joj da se dokazuje i u muškom društvu, po mnogo čemu i odskače.

- Oduvek sam volela da volela fudbal – počinje svoj prvi intervju Anđelka – Gledala sam tatu dok je igrao: bio je dobar kao i deda nekada. Ovim sportom sam se počela baviti i zbog druženja. Volim mnogo fudbalera, ali uzora nemam.

Anđelka Vuletić

Gde vidiš sebe za, otprilike za 6-7 godina?

- U jačem klubu – bez razmišljanja kaže AnđelkaVuletić – Vidim sebe i ispred mikrofona, pošto volim da pevam. Ništa slabije nego što igram fudbal.

Visoko mišljenje o Anđi ima i njen trener Vlada Kresojević

- Anđelka je od početka rada Škole fudbala sa nama – kaže Vladimir Kresojević, trener - Talentovana je: izuzetno je uporna i disciplinovana. Što je najvažnije, obožava ovaj sport. Standardna je u svom godištu. Jednostavno, veliki je potencijal. Iz dobre je porodice.

Nedavno je ekipa novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, testirala polaznike Škole fudbala iz Deča. Ne treba posebno isticati Anđelkine rezultate, koji su bili – fenomenalni.