XS
SM
MD
LG

Finale Kupa na "Karađorđu" na spektakularnom LED ekranu!

FK Vojvodina

U sredu od 19 časova, fudbaleri Vojvodine će u Nišu igrati meč finala Kupa Srbije protiv Partizana, te tako pokušati da osvoje drugi pehar u ovom takmičenju u klupskoj istoriji. Tom prilikom, na stadionu "Karađorđe" biće organizovano zajedničko gledanje utakmice za sve navijače Vojvodine, koji će finale moći da gledaju preko velikog i najsavremenijeg "LED" ekrana, postavljenog i instaliranog specijalno za ovaj meč.

Svi gledaoci biće smešteni na natkrivenoj, zapadnoj tribini "Karađorđa", gde će im po vrlo popularnim cenama biti omogućeno osveženje i maksimalan komfor tokom gledanja utakmice.

Kapije zapadne tribine biće otvorene već u 18 časova, a do početka utakmice, gledaoci će imati priliku da se zabavljaju i uživaju u muzičkim numerama, novim video spotovima snimljenim u prethodnih nekoliko dana, ali i da vide i čuju poruke bivših proslavljenih fudbalera Vojvodine, koji su se pred finale Kupa obratili kako bi poželeli sreću svom bivšem klubu. Sve to biće emitovano na najsavremenijem "LED" ekranu veličine 70 kvadratnih metara, te nema sumnje da će sutrašnji događaj na "Karađorđu" biti pravi užitak za prisutne i predstavljati pravi vojvodinaški praznik u Novom Sadu.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače i sugrađane da sutra veče dođu na „Karađorđe“, te da u veseloj i srdačnoj atmosferi pošaljemo prelepu sliku sa našeg stadiona i zajedno budemo uz našu Vošu u odlučujućoj borbi za pehar.