XS
SM
MD
LG

Krenula Budućnost

FK Budućnost  Podgorica - foto:arhiva kluba

Fudbaleri Budućnosti, novi šampioni Crne Gore, počeli su pripreme za narednu takmičarsku sezonu, koju će otvoriti kvalifikacionom utakmicom za plasman u Ligu šampiona.

Pripreme će se odvijati pod posebnim uslovima uz poštovanje mjere NKT-a. Klub je u cilju što veće zdravstvene bezbjednosti igrača i stručnog štaba organizovao da se treninzi za sada održavaju na trening kampu na Starom aerodromu, uz izolovani smještaj igrača u hotelu “Ramada”, odakle će se svakodnevno prevoziti autobusom do kampa na Starom.

Trening je protekao u odličnoj atmosferi, vidjelo se kod igrča da su se poželjeli rada. Akcenat na današnjem treningu je bio na aktivaciji velikog broj mišića, kao i na aerobnom režimu sa i bez lopte”, kazao je kondicioni trener Nikola Vukčević.

Na pitanje o sastavu nastavio je Vukčević: “Uz stariju gardu, tu su bili novajlije Ćuković, Janketić, Sekulić, Đuričković. Sa pozajmica su se vratili Vukotić i Bojović, s tim što je Bojović dobio par dana odmora više. Takođe timu su se priključeni i mladji igrači Ćetković Balša, Mugoša, Marstjepović.”

Budućnost će rivala u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona saznati 9. avgusta. Igra se samo jedna utakmica, a žrijebom će biti odlučeno da li će Podgoričani biti domaćini ili gost.