XS
SM
MD
LG

Logitech predstavio G923 volan

Logitech G je lider na polju volana za igranje trkačkih simulacija a sada su predstavili najnoviji model koji ima za cilj da zameni već oprobane i dokazane G29 i G920 modele. Najveće unapređenje koje donosi G923 je novi sistem force feedback efekta nazvan Trueforce.

Trueforce je jedinstven sistem force feedback efekta visoke definicije koji se povezuje direktno na samu igru i koji se usklađuje sa stanjem na putu čak 4.000 puta u sekundi da bi proizveo neverovatan stepen realizma u igrama koje ga podržavaju. Od ovoga će najviše koristi imati oni koji se bave eSports naslovima kao što je na primer F1 eSports takmičenje jer vozač može tačno osetiti kada mu zadnji kraj vozila kreće da proklizava ili kada je u opasnosti da se okrene na stazi i samim tim izvrši brzu korekciju za najbolji rezultat.

Tu je i programabilni mod dvostrukog kvačila koji omogućava igračima da naprave simulaciju launch-control mehanizma iz pravih trkačkih automobila gde se dobija maksimalno prijanjanje i minimalno proklizavanje praćeno dimom. I pedala kočnice je sada progresivna pa ćete tačno moći da osetite koliku silu morate primeniti zavisno od uslova na putu, odnosno u igri.

Tu je i ugrađeni obrtomer kao i posebni okrugli selektor sa 24 pozicije koji vam omogućava da napravite i najfinija podešavanja svog automobila u samoj igri. G923 dolazi u dve verzije – PS4 i XBOX One, svaki od njih je kompatibilan sa PC računarima a biće kompatibilan i sa novom generacijom konzola kada se one pojave.

Logitech G923 se očekuje na tržištu u toku avgusta 2020. godine po ceni od 399.99 eur.