XS
SM
MD
LG

Tehničar brusi formu na Goču

Po prvi put za deset godina postojanja i rada OK Tehničar iz Kraljeva je obezbedio pripreme za prvu mušku i žensku ekipu. Na Goču, u predivnom ambijentu novih paviljona Dečijeg odmarališta „Goč“, „tehničari“ i „tehničarke“, njih 44, vredno rade bruseći formu za predstojeću sezonu u Drugoj ligi grupa „Zapad“. Pored priprema koja su za klub novina, najznačajnija stvar je i prisustvo osnivača i predsednika Tehničara Dragana Đorđevića, renomiranog trenera koji je čekajući novi inostrani angažman veoma nagažovan oko ove dve takmočarske ekipe i vredno radi sa njima.

Naporan rad sutra donosi rezultat - odbojkaši Tehničara na treningu pod komandom Dragana Đorđevića

Imali smo jako dobar rad u maju i junu, u julu smo napravili pauzu,a onda nam je i epidemija korona virusa donela dosta problema. Mesec i po dana smo pauzirali i onda 10. avgusta počeli sa radom i pripremama za novu sezonu. Kada god sam u Kraljevu, ja sam uz ekipu, volim da radim sa mladim igračima, da im prenosim znanje i da nauče nešto novo. Zbog pomenute pandemije radili smo napolju i onda smo se odlučili da organizujemo pripreme. Dugo je ta ideja prisutna, sada smo malo bili i primorani da uradimo i sa svojim najbližim saradnicima brzo smo sve organizovali. Uz veliku zahvalnost Dečijem odmaralištu „Goč“ dobili smo fantastične uslove za rad, smeštaj, ishrana, sve ja na izuzetnom nivou, a zahvalio bih se i Sportskom savezu grada Kraljeva koji nam je takođe nesebično pomogao. Za jedan mali klub kakav je naš sve ovo nam mnogo znači – kaže Dragan Đorđević, predsednik i trener OK Tehničar Kraljevo.

Jelena Bojović, primač servisa Tehničara u akciji

Odbojkašice i odbojkaši kraljevačkog drugoligaša rade u renoviranoj balon sali i na otovrenim terenima.

Kombinujemo rad na otvorenom i u sali, mada je sala u prvom planu. Tu je 20 odbojkaša i 24 odbojkašice, procena trenera koji su samnom je da su to oni koji će izneti teret obaveza u novoj sezoni. Moram istaći da je u Kraljevu ostao još jedan broj mlađih odbojkaša, kao i zavidan broj odbojkašica koje čekaju svoju šansu. Zadovoljan sam radom, vidi se da naši članovi imaju dobro predznanje i da mogu da prate jak i naporan rad.

Pored Tehničara, na Goču su i članovi OK Blok Aut iz Beograda.

Odbojkašice Tehničara koriste sve blagodeti koje nudi Goč da se dobro pripreme za novu sezonu

To je velika grupa od 90 devojčica i dečaka, odlično sarađujemo od prvog dana, igramo i prijateljske utakmice, lepo druženje i nas trenera i dece. Važno je da u uslovi dobri, da nikome nije dosadno i Goč se pokazao kao idealno mesto za ovakav vid rada.

Druga liga „Zapad“ počinje prvog vikenda oktobra, kraljevački Tehničar čeka naprno takmičenje.

Mi nemamo nikakav imperativ ispred sebe, niti želim deci da stvaram neki pritisak. Želja je da igramo dobru odbojku, rezultat nije primaran. Sledi reorganizacija takmičenja, mnogo ekipa ispada iz Druge lige, biće teško, ali ponavljam nama je važno da igramo, da većem broju dece damo šansu. Naravno borićemo se da budemo što bolji, ali nema presije – zaključuje Dragan Đorđević, prvi čovek kraljevačkog Tehničara.

Sa početkom nove školske godine odbojkašice i odbojkaši Tehničara će rad nastaviti u svojoj bazi, sali OŠ „Braća Vilotijević“ na Ratarskom imanju.

 


Gračac 3 : 1 Tehničar (Kv)
Lotus 0 : 3 FAP Livnica
Ribnica 2 1 : 3 Bukovica Putevi
Tutin 020 0 : 3 Partizan Lipljan
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Bukovica Putevi 14 13 1 38
2 Partizan Lipljan 14 11 3 32
3 Gračac 13 10 3 30
4 Antena 12 6 6 17
5 FAP Livnica 14 5 9 19
6 Ribnica 2 12 5 7 14
7 Tutin 020 13 5 8 13
8 Tehničar (Kv) 13 4 9 12
9 Lotus 13 0 13 2