XS
SM
MD
LG

Paunu srpski derbi za 4/4, ''Šumari'' tonu ka trećoj ligi

Foto: Reading

Danas je odigrano četvrto kolo Čempionšipa. Bilo je zanimljivih mečeva a kolo je obilježio duel srpskih trenera.

Reding Veljka Paunovića dočekao je Votford Vlade Ivića. Meč je bio tvrd a jedini pogodak viđen je u završnici prvog poluvremena. Puškaš je pogodio za, ispostaviće se, pobjedu Redinga od 1-0. Reding je tako došao do četvrrte pobjede u isto toliko kola.

Notingem je nastavio sa katastrofalnim rezultatima. Popularni ''Šumari'' su doživjeli i četvrti poraz. Izgubili su kući od Bristol Sitija sa 2-1. Golove za Bristol, koji je došao takođe do četvrte pobjede, dali su Vajman i Naki Vels a gol za domaće je dao Frimen.

Šefild Venzdej i Kvins Park su odigrali 1-1 baš kao i Rotram i Hadersfild. Blekburn i Kardif odigrali su 0-0. Svonsi je sa 2-1 slavio protiv Milvola. Bidvel je doveo Velšane u vodstvo da bi Bredšou pogodio za 1-1. Kabango je donio pobjedu Svonsiju.

Derbi je konačno došao do dobrog rezultata te su slavili 1-0 kod Noriča. Midlzbro je savladao Barnsli sa 2-1 a Luton je sa 2-0 savladao ekipu Vikombija.

Reding i Bristol imaju po 12 bodova, po deset imaju Bormut i Svonsi a Votford sa sedam bodova drži sedmo mjesto. Notingem i Vikomb su i dalje bez bodova dok je Šefild na -7.