XS
SM
MD
LG

Srbi neporaženi, kolo u kome su gosti dominirali

Foto: Sky Sports

Ovog vikenda igrano je peto kolo u Čempionšipu a srpski menadžeri opet su imali uspjeha.

Reding Veljka Paunovića i dalje ne zna za poraz. Nakon četiri pobjede, prvi put su odigrali neriješeno. U gostima kod Midlzbroa, odigrali su 0-0. Votford Vlade Ivića je u petak gostovao Derbiju te su slavili sa 1-0 a strijelac je bio Pedro.

Bormut i Kvins Park odigrali su 0-0. Šefild Vensdej je u gostima savladao Birmingem golom Benana iz penala. Prvu pobjedu u sezoni ostvario je i Notingem. Golom Lolija savladali su Blekburn u gostima sa 1-0.

Iznenađenje je priredila ekipa Hadersfilda. Oni su u gostima savladali Svonsi sa 2-1. Poveli su golom Tofoloua ali je izjednačenje domaćima donio Aju. Ipak, Koroma golom donosi veliku pobjedu ''Terijerima''. Norič je istim rezultatom slavio kod Roterama. Ladapo je doveo domaće u vodstvo. Imao je šansu i da duplira prednost ali je prmašio jedanesterac. Na kraju je stigla kazna i golovima Ihekvea i Hjudžila, gosti su došli do pobjede.

Brentford je sa 2-0 savladao ekipu Koventrija. Istim rezultatom Stouk je u gostima bio bolji od ekipe Lutona. Milvol je preokretom došao do pobjede 2-1 kod Vikombija. U najefikasnijem susretu, Barnsli i Bristol su odigrali 2-2. Helik je doveo Barnsli u vodstvo ali Hant i Bakinson donose preokret gostima. Ipak, u 11. minuti nadoknade Vodrou pogađa za 2-2 i sprečava Bristol da dođe i do pete pobjede.

U nedelju igraju Preston i Kardif.

Bristol i Reding imaju po 13 bodova, Bormut 11 a Svonsi i Votford po deset. Barnsli ima dva boda na dnu, Vikomb je bez bodova a Šefild je na -4.