XS
SM
MD
LG

Het-trik Gojkovića

Trener Mladosti Milorad Kolundžija zadovoljan je igrom i rezultatom svojih momaka

Iako se igra bez publike, fudbaleri Mladosti iz Radičevića iskoristili su predost domaćeg terena i rezultatom 4:2 (1:0) savladali Tomislavce iz istoimenog mesta. To im je omogućilo da drugi takmičarski krug započnu sa drugog mesta. Imaju 16 bodova, dva manje od vodećeg „poluimenjaka“ Mladost Radosti iz komšijskog Srbobrana. Međutim, stiče se utisak da je u Međuopštinskoj ligi Bačka Topola, Bečej, Mali Iđoš, Srbobran najveći kandidat za titulu prvaka Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela, koje je sada, samo zahvaljujući činjenici da imaju utakmicu manje, na trećem mestu sa 15 bodova.

- Sve vreme smo diktirali tempo i zasluženo pobedili. Već u prvom poluvremenu smo mogli da steknemo solidnu prednost, ali smo promašili nakoliko prilika i na odmor se otišlo s minimalnih 1:0. Strelac je bio Raša Gojković. Isti igrač je u nastavku materijalizovao našu ofanzivnu igru sa nova dva pogotka i tako stigao do svog het-trika. Umesto da nastavimo sa pritiskom na gol rivala, opustili smo se i kazna je brzo stigla. Gosti su iskoristili prvo nesporazum u našoj odbrani i smanjili na 3:1, a onda se golman Vujanić požalio da od sunca nije dobro video let lopte i ona se od stative odbila u gol za 3:2. To je, na svu sreću, ponovo vratilo u igru celu ekipu i posle par propuštenih šansi, Mihajlo Nikodinović je u samom finišu postavio konačnih 4:2, raportirao nam je trener "mladostaša" Milorad Kolundžija.

U narednom osmom kolu, Mladost gostuje u Novom Orahovu, gde ih dočekuje petoplasirana Slavija, koja je do sada sakupila samo pet bodova.

- Neće to biti laka utakmica. U prvom krugu smo ih pobedili na našem terenu sa 2:1 i to uz dosta sportske sreće. Sada su izgubili u Srbobranu od lidera sa 3:4, što dovoljno kazuje da imaju tim koji može sa svima da se nadigrava. Rečju, moraćemo da uložimo maksimum truda ako želimo da nastavimo pobedonosnu seriju, zaključuje Milorad Kolundžija.


Jedinstvo 8 : 0 Sloboda
Mladost (R) 4 : 2 Tomislavci
Mladost Radost 4 : 3 Slavija
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Jedinstvo 7 6 0 1 18
2 Mladost Radost 7 6 0 1 18
3 Mladost (R) 7 5 1 1 16
4 Tomislavci 7 3 1 3 10
5 Slavija 7 1 1 5 4
6 Pobeda 6 1 1 4 4
7 Sloboda 7 0 0 7 0