XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava devetog kola

Moja ekipa za deveto kolo

Pred nama je deveto kolo Premijer lige a samim tim su pred nama i nova Fantazi uzbuđenja.

MOJA EKIPA

Pošto mi ove sezone fali kontinuiteta na Fantaziju, mogu se slobodno zvati Arsenal jer smo po tome isti. Ali realno, sezona je teška i nemoguće je praviti dugoročne planove. Evo na primjer, Salaha nisam mislio vaditi cijele sezone a sada ima koronu i moram ga vaditi. Za ovo kolo sam napravio dva transfera. Umjesto njega i Dejvisa, ubacio sam Žotu i Vernera. Plan je da preko Žote i Zahe, dođem ponovo do Salaha kad se oporavi i nekoj petog jeftinog veznjaka.

Pošto imam Martineza i Lamptija, nadam se da će Vila i Brajton odigrati 0-0 jer bi mi to bio idealan scenario. Ali kako god, nadam se da će bar jedan bodove donijeti. Od Čilvela očekujem mnogo u ovom kolu i imam čak jednu ludost u planu kad je on u pitanju (kasnije o tome). Beljerin je nepredvidiv kao i cijeli Arsenal. Realno je da Lids da gol Arsenalu ali možda Beljerin napravi nešto u ofanzivi.

Vezni red djeluje dobro. Son na De Brujena može biti dobar duel i nadam se efikasnom derbiju gdje će obojica donijeti dosta bodova. Griliš bi protiv Brajtona mogao fine bodove donijeti jer koliko god bi mi 0-0 odgovaralo, realno je da tu ipak bude golova. Od Žote ne očekujem previše ali je tu da ''pokrijem'' Liverpul. Jednostavno, hoću da imam njega kad je već Salah out. Od Zahe ne očekujem ništa ali on je jednostavno nepredvidiv pa vidjećemo kako će proći.

Napad mi se baš sviđa. Verner na Njukasl a Kalvert na Fulam. Obojica bi morala donijeti fine bodove. Vilsona sam ostavio na klupi jer je upitan a nekako imam osjećaj da Njuka neće dati gol ovde.

IZBOR KAPITENA

Meni je za sada Verner kapiten ali sada dolazimo do ludosti oko Čilvelva. Prosto sam loš i vuče me hrabar i lud potez sa Čilvelom kapitenom. Nije to toliko ludo. Čelsi se popravio u odbrani, on je ofanzivan. Može lako biti dvocifren a to bi mi donijelo skok. A svakako sam van 2,5 miliona pa i nemam šta izgubiti toliko. 

Svakako vam je Čelsi najbolja opcija za kapitena a prije svih Verner i Ziješ. Junajted čeka Vest Broma ali dok je Solskjer trener nikad mi Junajtedovac ne bi bio kapiten. Prosto im ne vjerujem ali sa njima ako idete, Bruno je najbolja opcija. Nije loše probati i sa recimo Kalvertom ili Ričarlisonom a zaobišao bih Siti i Totenhem.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Dani Sebaljos je prvi prijedlog. Arsenalu fali igrača u veznom redu a Sebaljos sada prosto mora igrati. Kreativan je i može na jedno kolo praviti razliku.

-Target je drugi prijedlog za ovo kolo. Protiv Brajtona mogu do CS a odličan je i u ofanzivi.

-Treći prijedlog je Semedo. Vjerujem da će sačuvati mrežu protiv Sotona a ko zna šta može u napadu uraditi.

BITNE NAPOMENE

-Salah bi mogao propustiti i naredno kolo radi pozitivnog testa. U svakom slučaju valja pratiti situaciju.

-Elneni je takođe zaražen što vam može biti važno iz perspektive ubacivanja Sebaljosa recimo.

-Everton će konačno biti kompletan a Ričarlison je dao i gol za Brazil.

-Rašford je upitan za ovo kolo ali bi ipak trebao igrati.

To je to za najavu. Srećno svima!